Fans
Del på Facebook
Del på Twitter

Hvis kampdagen er klubbens puls, er holdets fans klubbens hjerte. Uden fans ingen puls...

Viborg Stadions sydlige tribune er tilholdsstedet for Viborg F.F.'s mest aktive tilhængere. Fansene på Sydtribunen har siden sæsonstarten i efteråret 2003 sørget for, at spillerne får den optimale opbakning ved at skabe en festlig ramme omkring Viborg F.F.'s hjemmekampe.

Fansene på Sydtribunen holder til i det stolefri afsnit, hvor det uformelle krav er, at man står op under hele kampen, synger med og deltager i kampråbene næsten uanset stillingen på banen.
Som regel er det ikke noget problem at bakke et vindende hold op, men det er netop når holdet kommer bagud eller møder anden modgang, at de trofaste fans udmærker sig.

Siden sæsonstarten 2008 har de unge fans på Sydtribunen været bakket op af mere modne, men absolut ikke mindre medlevende fans i det sydlige hjørne af Folkebladstribunen.

Mange unge viborgensere har i tidens løb oplevet den positive stemning, og følt sig velkommen. De har oplevet en meget aktiv fankultur, som i vid udstrækning er baseret på sund fornuft og en god selvjustists, og frem for alt på en aktiv indlevelse og medpart i kampen.

Den stemning som fansene skaber på Viborg Stadion er en kæmpe hjælp for holdet. Der er slet ingen tvivl om, at det betyder point til tabellen, hvis Viborg F.Fs fans kan holde det høje stemningsniveau,
som de efterhånden er blevet kendt for i det danske fan-miljø.

Derfor vil Viborg F.F. selvfølgelig også arbejde på, at bidrage til at denne udvikling kan fortsætte, så det bliver
en endnu større oplevelse at gå til fodbold på Viborg Stadion.

Så vi er meget glade for denne aktive støtte, og vi glæder os til at se dig på Viborg Stadion,
og i særdeleshed sammen med vores mest aktive fans.

 

Hosted by www.DomainBox.dk