Green Kidz VFF
Del på Facebook
Del på Twitter

Velkommen til Viborg F.F.´s børne- og ungdomsklub

alt

 

 

 

 

 

Navnet på vores børne- og ungdomsklub er Green Kidz VFF. Klubben henvender sig til alle unge op til 18 år, som er fan af byens hold på Energi Viborg Arena – Viborg F.F. Det er GRATIS at være medlem af Green Kidz VFF. Ønsker du at følge holdet til hjemmekampene, kan du købe et GreenKidz sæsonkort til en pris af 250 kr.

Der vil være  aktiviteter for de mindste fans og WILLIE er vores maskot, som laver sjov til hjemmekampene. Der vil også komme aktiviteter for jer, som er lidt ældre – ja helt op til de 18-årige vil vi lave forskellige tiltag for. Formålet med klubben er at skabe en festlig kulisse til førsteholdets hjemmekampe med så mange tilskuere som muligt. 

Fordelene ved at være medlem af Green Kidz VFF  er bl.a.

1) Meget billig adgang til hjemmekampene

2) Tilbud om en lang række forskellige aktiviteter - fx den årlige ”Soccer School”, ”Teknikmærkedag” og ”Prof for en dag”

3) Tilbud fra fanshoppen

GreenKidz sæsonkort
GreenKidz kortet kan købes online på vff.dk - det giver dig adgang til Energi Viborg Arena til alle Viborg F.F.´s hjemmekampe i hele 2014. Du skal medbringe kortet hver gang du skal til fodbold - kortet skal vises ved indgangen til stadion. Alle børn under 18 år kan købe kortet. Når du fylder 18 udløber kortet og kan ikke længere benyttes.

Du skal være medlem af GreenKidz for at købe kortet - er du ikke i forvejen medlem, bliver du det automatisk, når du køber kortet. Som medlem af GreenKidz vil du løbende modtage nyhedsmails fra Viborg F.F. samt gode tilbud, der helt sikkert vil være i din interesse. Du kan til enhver tid melde dig ud af GreenKidz.

Tilmeld dig Green Kidz

Du kan tilmelde dig GreenKidz ved at sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. mærket "Greenkidz". Mailen skal indeholde navn, fødselsdato, adresse og mailadresse.

Jyske Bank
 

GREEN KIDZ
Hosted by www.DomainBox.dk