Dagens altafgørende hjemmekamp mod FC Helsingør endte 2-2, hvilket betyder, at VFF rykker ned i 1. division.

Fra kampens start ville VFF frem i banen og satte et højt tempo, men uden større chancer til følge, da mange fejlafleveringer samt forkerte beslutninger gjorde, at spillet havde svært ved at komme til at flyde.

Efterhånden som opgøret skred frem, havde VFF´erne fortsat svært ved at finde hinanden på afleveringerne, hvilket bevirkede, at kampen holdt fast i sin urolige karakter, hvor ingen af mandskaberne formåede at etablere et overtag.

I første halvlegs sidste kvarter var det FC Helsingør, der slog takten an. Med hurtige kombinationer og gode løb pressede de sjællandske gæster Johnny Mølbys tropper, og var i flere tilfælde tæt på at komme til åbne scoringsmuligheder, men det afgørende slutprodukt udeblev, og da VFF ej heller formåede at score, var stillingen ved pausen 0-0.

Begyndelse på anden halvleg var ligesom afslutningen på første præget af usikkert spil og nervøsitet fra hjemmeholdet. Dette til trods var De Kløvergrønne efter 54 minutter tæt på at bringe sig foran i en situation, hvor Kristoffer Pallesen sendte Jonas Kamper alene igennem, men skarpheden svigtede VFF-anføreren. 6 minutter senere var det i stedet udeholdet, der kom foran, da Tobias Christensen blev spillet fri i Viborg-feltet og sparkede bolden i nettet.

I kølvandet på scoringen kunne FC Helsingør en håndfuld gange have bragt sig på 2-0, men de sidste marginaler manglede. En enkelt gang var Mikkel Vestergaard tæt på at kunne udligne, men generelt var FC Helsingør det bedst spillende mandskab.

I takt med at slutfløjtet nærmede sig bredtes en lamslået stemning på tribunerne, men i det 80. minut brød jublen løs. Kristoffer Pallesen modtog bolden på kanten af udeholdets felt, og efter et par gode træk sparkede han kuglen indover til en fremadstormende Søren Reese, der prikkede den forløsende udligning i mål. Efter scoringen bølgede spillet meget frem og tilbage uden mål til følge, og opgøret gik derfor i forlænget spilletid.

Blot 3 minutter inde i den forlængede spilletid kom Viborg på 2-1. Christian Sivebæk brød igennem på venstre kanten og med et præcist indlæg, fandt han indskiftede Mikkel Vestergaard i feltet, der headede bolden i nettet. I de følgende minutter fastholdt opgøret sin symptomatiske urolige karakter. Bolden skiftede konstant fødder, alt imens publikum højlydt bakkede op fra tilskuerpladserne, men der blev ikke scoret mere inden den korte pause.

I kampens sidste kvarter fortsatte dramaet. Først slap Mads Aaquist igennem, men han formøblede den store chancer, og få øjeblikke senere skete det der ikke måtte ske. Rasmus Minor forlængede en bold indtil Andre Riel, der utageligt sparkede bolden op i nettaget til 2-2. Efterfølgende jagtede de grønstribede desperat endnu en scoring, men uden succes, og nedrykningen blev derfor en realitet.

Viborg FF- FC Helsingør 2-2 (Efter forlænget spilletid)

0-1   Tobias Christensen (60.)

1-1   Søren Reese (80.)

2-1 Mikkel Vestergaard (93.)

2-2 Andre Riel (112.)

Startopstilling

Walter  Viitala-Kristoffer Pallesen, Erik Moberg, Søren Reese, Jonas Thorsen-Jonas Kamper, Alexander Jakobsen, Jeppe Grønning, Jung Bin Park-Serge Deble, Jeppe Curth

Indskiftninger

Christian Sivebæk for Serge Deble (41.)

Christian Keller for Erik Moberg (46.)

Mikkel Vestergaard for Jeppe Curth (71.)

Kort

Gult: Mikkel Vestergaard

Tilskuertal

5202

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...

KJ Engros opgraderer partn...

KJ Engros opgraderer partnerstatus med hjertet og fornuften

KJ Engros – med den tidligere VFF-duo Johnny Helledie og Anders W...

Interfjord ny vinder af Kl...

Interfjord ny vinder af Klub 96 Cup

Der var masser af mål og intensitet, mange gode detaljer og også ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk