fo

Viborg FF har skrevet kontrakt med den 29-årige angriber Morten Beck, der skifter fra FC Fredericia på en toårig aftale.

Sommerens første spillertilgang er på plads, idet angriberen Morten Beck skifter til Viborg FF. Morten Beck har spillet den seneste halvsæson i FC Fredericia, hvor det blev til seks mål i 13 kampe. Nu glæder han sig til at trække i den grønne trøje:

-Det er helt klart et skridt op for mig, og jeg glæder mig til at starte i Viborg. Det er klub med traditioner og gode fans, og så synes jeg, det er spændende at være en del af det projekt, der skal føre klubben tilbage til Superligaen.

-Jeg er en spiller, der arbejder hårdt både i kamp og til træning, og så håber jeg da også, at jeg kommer til at bidrage med en masse mål, lyder det fra angriberen.

Direktør Morten Jensen ser ligeledes frem til at få Morten Beck med på holdet i de kommende to år:

-Morten Beck er en stærk angriber, der kommer med masser af power, og er stærk i luften. Han har nogle sunde værdier som ydmyghed og hårdt arbejde, som vi sætter stor pris på, og samtidig har han bevist, at han kan score mange mål i 1. division, så vi glæder os til at se ham i den grønne trøje.

Morten Beck har tidligere optrådt for AGF, Skive, Silkeborg, Hobro, islandske FK Reykjavik og senest FC Fredericia. Den 29-årige angriber har i sin karriere scoret over 60 mål i 1. division.

Klar til forårets kampe?

Klar til forårets kampe?

Der venter et ekstremt spændende forår i NordicBet Ligaen med tæt...

Læs VFF-avisen

Læs VFF-avisen

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...

Billedgalleri

Billedgalleri

Se billeder fra vores seneste kamp på Energi Viborg Arena i vores...SØN D. 04/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
04/03: Nykøbing FC (H)
11/03: Brabrand (U)
18/03: HB Køge (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk