Viborg FF har solgt Alexander Jakobsen til den svenske topklub IFK Norrköping. Han nåede 15 kampe i den grønne trøje.

Det blev kun til et halvt år i domkirkebyen for Alexander Jakobsen, som netop er blevet solgt til svensk fodbold. Her skal han i de kommende tre år tørne ud for IFK Norrköping, der aktuelt er nummer tre i Allsvenskan.

Direktør Morten Jensen:

-Alexander er en god dreng med et stort potentiale, som vi har været glade for at have her i klubben. Da vi lå skidt til i Superligaen, og lavede kontrakten med ham i vinterpausen, så lavede vi også en gentlemanaftale om, at vi nok skulle kigge på mulighederne for ham i tilfælde af, at vi rykkede ned. Nu har han fået en stor mulighed, og vi ønsker ham held og lykke i Sverige.

-Det er en del af vores strategi at udvikle spillere til større klubber, og selvom det blev en kort fornøjelse med Alexander, så har vi igen sendt en spiller til udlandet, og det er vi på sin vis meget tilfredse med. Det er en tilfredsstillende handel for Viborg, men også for Alexander og Norrköping.

23-årige Alexander Jakobsen har meget positivt at sige om sin tid i klubben, selvom det kun blev et kort visit:

-Jeg har været rigtig glad for min tid i Viborg, hvor jeg har følt mig velkommen og taget godt imod fra første dag. Både folk i klubben og fansene i byen har været positive bekendtskaber, og jeg håber selvfølgelig på, at klubben får succes og rykker hurtigt op igen.

-Jeg har fået en stor mulighed for at spille i en større klub, der spiller med om europæiske pladser, og det kunne jeg ikke sige nej til. Jeg glæder mig meget til at spille i Sverige, men er også lidt ærgerlig over, at tiden i Viborg ikke blev længere.

-Johnny Mølby og Morten Jensen skal have stor tak for at tro på mig, da jeg blev hentet til klubben, og jeg har nydt hver dag i Viborg, og nydt hver træning under Johnny, afslutter den karismatiske midtbanespiller.

Alexander Jakobsen nåede 15 kampe og scorede to mål for Viborg FF.

VFF og DAHL Advokatfirma f...

VFF og DAHL Advokatfirma fortsætter samarbejdet

DAHL Advokatfirma i Viborg har forlænget sin samarbejdsaftale med...

Kom på fodboldskole

Kom på fodboldskole

Traditionen tro afholder Viborg F.F. ”DANSKE BANK Soccer School” ...

Køb sæsonkort nu!

Køb sæsonkort nu!

Vi har åbnet for salget af sæsonkort til den kommende sæson 18/19...SØN D. 29/07 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
29/07: Nykøbing FC (H)
05/08: HB Køge (U)
08/08: Vildbjerg (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk