Søren Reese glæder sig til sæsonstarten på søndag, og understreger samtidig vigtigheden i at have stor respekt for de kommende opgaver, selvom man i de fleste kampe vil være favoritter.

På søndag starter en ny sæson og en ny tilværelse i NordicBet Ligaen efter to sæsoner i landets bedste række, når VFF åbner på udebane mod Thisted FC. Forsvarsprofilen Søren Reese har i sin karriere spillet et hav af kampe i divisionerne, så han ved, hvad det drejer sig om, og peger på, at man skal have det mentale med sig i de nye opgaver, der venter:

-Det er klart, at alt omkring kampene i NordicBet Ligaen er anderledes i forhold til Superligaen. Alting er mindre, og vi løber ikke længere ind på Brøndby Stadion eller i Parken, hvor meget af motivationen kommer af sig selv. Nu er det nogle andre ting, der skal tændes op under, der gør, at vi er 100% klar, når der bliver fløjtet op.

-Det har vi meget fokus på til træning, hvor vi arbejder med at få vindermentaliteten tilbage i holdet. Vi vandt ikke så meget i sidste sæson, så det er klart, at vi har fokus på det mentale og gør nogle forskellige ting til træning, hvor vi blandt andet har indført et pointsystem, så det handler om at vinde i alle øvelser på træningsbanen hver dag.

Søndag eftermiddag sparkes sæsonen i gang i det nordjyske mod et hold som Reese har et godt kendskab til:

-Man skal ikke tage fejl af de hold, der venter os. Det er en anden form for fodbold mange steder, men alle hold har et kæmpe mål om at slå os, og det skal vi kunne håndtere.

-Thisted har altid været en af mine lokalrivaler i det nordjyske, hvor jeg har spillet i mange år, og de har et dygtigt fodboldhold med ærgerrige og hårdtarbejdende spillere. De har vist kun tabt fire kampe i de seneste to sæsoner, så de sprudler af selvtillid, og de glæder sig helt vildt til at møde os. Det er på ingen måde en let opgave.

Og hvordan sikrer man så, at man ikke undervurderer en oprykker fra 2. division?

-Det gør man ved at have stor respekt for opgaven. Med vores sidste sæson, så er vi ikke i en situation, hvor vi kan tillade os at tage let på noget som helst, så den her opgave skal løses professionelt, så vi kan få en god oplevelse. Vi skal gå ind med et fysisk overskud, og så skal vi være der i alle dueller fra første sekund. Vi trænger til succeser, og det skal starte på søndag, så vi kan få et ordentligt afsæt til sæsonen.

Netværket fik indblik i V...

Netværket fik indblik i VFF

Der var inviteret til netværksaften hos AC Hydraulic, hvor en god...

Indkaldelse til generalfor...

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling i Viborg FF. Prof. Fodbold A/S....

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 21/10 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/10: Silkeborg IF (H)
25/10: FC Fredericia (U)
28/10: FC Roskilde (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk