VFF tabte meget skuffende sæsonens første kamp med 2-1 ude mod oprykkerne fra Thisted efter Morten Beck ellers havde bragt de grønne foran i første halvleg.

Det blev en stor skuffelse i sæsonpremieren, da VFF smed en 1-0-føring i det sidste kvarter ude mod Thisted, som fik vendt kampen til hjemmesejr på 2-1.

Forud var spillet en kamp, hvor det meste af VFF-offensiven gik igennem højresiden med Christian Sivebæk, som gang på gang slap fri og sendte bolden på tværs af feltet. Det skabte nogle halve chancer i begyndelsen af kampen, mens det første rigtig gode forsøg kom fra Jonas Kamper midt i første halvleg. Anførerens skud blev dog pareret til hjørnespark af den tidligere VFF-keeper Kevin Ray Mendoza i Thisted-målet.

Kort før pausefløjtet lykkedes det så endelig for de grønne at komme i front. Igen var det Christian Sivebæk, der blev sat flot op af Mikkel Jespersen, og inde i boksen stod Morten Beck klar til at sende læderet i nettet til pauseføring for VFF.

Midt i anden halvleg var Jonas Kamper tæt på at fordoble føringen, da han sendte et godt langskud afsted, men her stod indersiden af stolpen i vejen for VFF. De grønklædte gæster gik efterfølgende ned i tempo, og det udnyttede hjemmeholdet så, da først Jeff Mensah bragte balance i regnskabet til 1-1 et kvarter før tid, hvor den tidligere VFF’er bankede bolden ind bag Viitala fra kanten af feltet.

Og til sidst blev det så endnu værre, da en stor personlig fejl på midten af banen startede et Thisted-angreb, som angriberen Mikkel Agger afsluttede med at sparke hjemmeholdet foran 2-1 fem minutter før tid. 2-1 blev også slutresultatet, og dermed fik VFF en ganske forfærdeligt start på livet i NordicBet Ligaen.

Thisted FC – Viborg FF 2-1
0-1 Morten Beck (42.)
1-1 Jeff Mensah (78.)
2-1 Mikkel Agger (86.)

Startopstillingen
Walter Viitala – Mikkel Jespersen, Erik Moberg, Søren Reese, Simon Trier – Christian Sivebæk, Jeppe Grønning, Søren Frederiksen, Jonas Kamper – Mikkel Vestergaard, Morten Beck

Indskiftninger
Mate Vatsadze for Mikkel Vestergaard (27.)
Jacob Dehn for Simon Trier (73.)

Kort
Gult: Jeppe Grønning, Christian Sivebæk

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...

KJ Engros opgraderer partn...

KJ Engros opgraderer partnerstatus med hjertet og fornuften

KJ Engros – med den tidligere VFF-duo Johnny Helledie og Anders W...

Interfjord ny vinder af Kl...

Interfjord ny vinder af Klub 96 Cup

Der var masser af mål og intensitet, mange gode detaljer og også ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk