Offensivspilleren Danilo Arrieta er tilbage i VFF på en kontrakt for resten af 2017. Han har tidligere spillet i klubben fra 2012-2015.

Viborg FF har skrevet kontrakt med en gammel kending i form af Danilo Arrieta, som tidligere har spillet 35 kampe i den grønne trøje. Siden har Arrieta været hos Skive og senest i Lyngby, men skifter nu tilbage til VFF på en kort kontrakt for resten af kalenderåret.

-Jeg er rigtig glad for at være tilbage i Viborg, og er meget sulten efter at spille i den grønne trøje igen, og få bevist, at jeg stadig har masser i mig. Jeg har lært meget i de seneste år, og har lært at tage mere ansvar i forhold til mig selv og truppen. Det er helt klart en forbedret udgave af mig selv, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, siger Arrieta.

Sportschef Jesper Larsen:

-Vi er glade for at få en dygtig og sulten spiller ind i vores trup. Ingen kan stille spørgsmålstegn ved Danilos topniveau, hvor han på sine gode dage vil være en stor profil.

-Siden Danilo sidst var i Viborg, har han udviklet sig på alle parametre, og vi glæder os rigtig meget til samarbejdet. Det er en meget moden Danilo, der er meget bevidst om klubbens værdier og som kommer for at bidrage til, at vi som hold og klub flytter os i den rigtige retning.

Flot donation til talentar...

Flot donation til talentarbejdet

Det er efterhånden blevet noget af en tradition, at de klogeste f...

Køb julegaverne på VFF.d...

Køb julegaverne på VFF.dk

Skal der grønne pakker under juletræet igen i år, så kig forbi VF...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk