Viborg sejrede fortjent 2-1 i dagens udekamp mod Vendsyssel FF og satte dermed 3 vigtige point ind på kontoen. De viborgensiske mål blev scoret af Mikkel Jespersen og Pierre Larsen.

Fra kampens start ville viborgenserne frem i banen og formåede også at få lagt et hårdt tryk på hjemmeholdet, der havde svært at få spillet til at flyde. Ved flere lejligheder var VFF´erne tæt på at komme til åbne chancer, men de sidste marginaler manglede.

I takt med at kampen skred frem, vedblev Viborg med at dominere, og efter 28 minutter gav det pote. Mikkel Jespersen fik plads et godt stykke udenfor Vendsyssels felt, og med et velplaceret langskud bankede han De Kløvergrønne i front. I minutterne efter scoringen var Morten Beck tæt på at fordoble føringen, men 2-0-målet udeblev, og i stedet var det hjemmeholdet, der fik udlignet, da Mikkel Frankoch brød igennem i venstre side og spillede Christian Moses fri tæt under mål, hvilket den afrikanske angriber udnyttede til fulde ved at prikke kuglen i nettet.

I kølvandet på udligningen kom Vendsyssel bedre med i kampen, og spillet begyndte at bølge mere frem og tilbage. Mandskabet fra domkirkebyen viste dog stadig fine takter, og kort før pausefløjt udmøntede disse sig i en endnu en scoring. Alexander Fischer sendte et indlæg i feltet, hvor hovedstødsstærke Morten Beck headede bolden videre til Pierre Larsen, som med en lang tå sendte VFF til pause foran 2-1.

Vendsyssel kom godt ud til anden halvleg og fik lagt et pres på gæsterne, men VFF-defensiven stod imod og tillod ikke de hvidklædte nordjyder at komme til åbne chancer.  

Efterhånden som halvlegen skred frem fik Viborg nok engang bidt sig godt fast i spillet og kom også frem til en mindre mængde potentielt farlige situationer. Samtidig formåede Steffen Højers tropper, på baggrund af stærk disciplin i alle kæder, at dæmme godt op for Vendsyssels angrebsforsøg.

I kampens sidste kvarter havde Vendsyssel bolden langt hovedparten af tiden, men uden for alvor at blive, da flot fight og solidt defensivt spil fra De Grønblusede gjorde arbejdsbetingelserne svære for hjemmeholdets angribere, og dette betød i sidste ende, at Viborg-spillerne kunne gå fra banen med 3 særdeles velfortjente point i bagagen.  

Vendsyssel FF - Viborg FF 1-2
0-1   Mikkel Jespersen (28.)
1-1   Christian Moses (31.)
1-2   Pierre Larsen (45.)

Startopstilling
Walter Viitala - Simon Trier, Erik Moberg, Søren Reese, Alexander Fischer - Jeppe Grønning, Mikkel Jespersen, Pierre Larsen - Christian Sivebæk, Andreas Albers, Morten Beck

Indskiftninger
George Fochive for Pierre Larsen (56.)
Jonas Kamper for Christian Sivebæk (70.)
Danilo Arrieta for Mikkel Jespersen  (81.)

Kort
Gult:  Mikkel Jespersen, Pierre Larsen  

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...

KJ Engros opgraderer partn...

KJ Engros opgraderer partnerstatus med hjertet og fornuften

KJ Engros – med den tidligere VFF-duo Johnny Helledie og Anders W...

Interfjord ny vinder af Kl...

Interfjord ny vinder af Klub 96 Cup

Der var masser af mål og intensitet, mange gode detaljer og også ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk