To mål fra Andreas Albers i første halvleg, og et sejrsmål fra Christian Sivebæk til sidst sørgede for en tiltrængt hjemmesejr på 3-2 over Skive.

Der var lokalopgør på programmet søndag eftermiddag, da naboerne fra Skive IK gæstede Energi Viborg Arena, og der var intensitet og action fra første fløjt. Først var det Christian Sivebæk, der var tæt på efter halvandet minut, og kun minuttet senere var Reese tæt på at score for hjemmeholdet.

Det lykkedes ikke, og så var det i stedet gæsterne, der kom i front på deres første chance efter et kvarters spil. Den tidligere VFF-topscorer Thomas Dalgaard fik en lang tå på, og via stolpen scorede han for de gule. Gæsternes føring holdt dog ikke længe, for få minutter senere var der balance i regnskabet, da Andreas Albers fik lov at stå fri i feltet, og angriberen sparkede sikkert udligningen i nettet.

Albers var igen på pletten og sparkede sig selv på tavlen som dobbelt målscorer et kvarter senere, da han afsluttede et fantastisk kontraangreb. Christian Sivebæk fløj afsted på højrekanten, og foran kassen fandt han Albers, der bankede kuglen i nettet til VFF-føring. To minutter senere var det så tæt på en gentagelse. Denne gang var det Albers, der fandt Sivebæk, men målmand Raahauge reddede flot for gæsterne.

Føringen holdt til pausen, men i anden halvleg havde VFF svært ved at finde melodien. Det lukkede gæsterne ind i kampen, og ikke ufortjent sparkede Mathias Pedersen udligningen i nettet midt i anden halvleg. Efter gæsternes udligning, så vågnede VFF op igen, og begyndte at presse på for en ny scoring.

Først var det Morten Beck, der var tæt på med en stor hovedstødschance som overliggeren reddede, men godt ti minutter før tid lykkedes det så. George Fochive headede på mål, og keeperen reddede flot, men på riposten var Christian Sivebæk klar til at følge op, og så lå bolden i nettet til forløsende 3-2, som også blev kampens resultat.

Viborg FF – Skive IK 3-2
0-1 Thomas Dalgaard (15.)
1-1 Andreas Albers (18.)
2-1 Andreas Albers (32.)
2-2 Mathias Pedersen (68.)
3-2 Christian Sivebæk (79.)

Startopstillingen
Walter Viitala – Mikkel Kallesøe, Erik Moberg, Søren Reese, Alexander Fischer – Jeppe Grønning, Pierre Larsen, Morten Beck – Christian Sivebæk, Andreas Albers, Jonas Kamper

Indskiftninger
George Fochive for Jonas Kamper (70.), Christian Sivebæk for Casper Gandrup (83.), Markus Bay for Pierre Larsen (89.)

Kort
Gult: Jonas Kamper, Søren Reese,

Tilskuertal
2.719

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...

KJ Engros opgraderer partn...

KJ Engros opgraderer partnerstatus med hjertet og fornuften

KJ Engros – med den tidligere VFF-duo Johnny Helledie og Anders W...

Interfjord ny vinder af Kl...

Interfjord ny vinder af Klub 96 Cup

Der var masser af mål og intensitet, mange gode detaljer og også ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk