Viborg vandt i dag fortjent 2-0 over topholdet fra Vejle Boldklub på to flotte mål i anden halvleg af George Fochive og Pierre  Larsen.

Fra kampens start bølgede spillet meget frem og tilbage uden, at nogle af mandskaberne kom til større chancer. I forbindelse med et Vejle-frispark måtte Walter Viitala dog ud i fuld længde, og kort efter fik Søren Reese også prøvet Pavol Bajza af i Vejle-målet med et kvalificeret hovedstødsforsøg.

I takt med at minutterne gik, fik VFF gradvist etableret i et mindre spilovertag, og i sekvenser gav De Grønblusede også prøver på ganske flot fodboldspil, men den sidste skarphed manglede for for alvor at kunne true Vejle-målet.

I det sidste kvarter af første vedblev VFF´erne med i hovedparten af tiden at have lille overtag, men til trods for flere gode opspil udeblev de helt åbne chancer, og stillingen ved pausen var således 0-0.

Anden halvleg startede med et brag, da George Fochive, blot 2 minutter efter pausen, bragte hjemmeholdet foran med sit første mål i kløvertrøjen. Sivebæk slap igennem i højre side og fandt George Fochive på kanten af feltet, som, via overliggeren, fik sendt kuglen i nettet. I kølvandet på scoringen antog kampen en urolig karakter, hvor begge hold kom til muligheder uden dog at får scoret.

Efterhånden som halvlegen skred frem, fik udeholdet fra Vejle sat sig på spillet, men en stærk Viborg-defensiv holdte gæsterne fra at spille sig til mere end halve chancer, og i det 69. minut var det i stedet Steffen Højers tropper, der fik netmaskerne til at blafre. Det indskiftede og særdeles velspillende FK-Viborg talent Casper Gandrup opfangede bolden i udkanten af Vejles felt, og med et præcist indlæg fandt han Pierre Larsen ved bagerste stang, der på flotteste vis flugtede 2-0-målet i kassen.

I slutminutterne var det fortsat Vejle, som var mest på bolden, men uden at komme til nævneværdige scoringsmuligheder, da et heroisk kæmpende Viborg-mandskab, der i den 6 minutters lange overtid endda var en mand i undertal efter det andet gule kort til Mikkel Kallesøe, på flotteste vis tog brodden af gæsternes pres, hvilket betød, at VFF´erne efter slutfløjt fortjent kunne modtage fansenes hyldest.

Viborg FF-Vejle Boldklub
1-0   George Fochive (47.)
2-0   Pierre Larsen (69.)

Startopstilling
Walter Viitala - Mikkel Kallesøe, Erik Moberg, Søren Reese, Alexander Fischer - George Fochive, Jeppe Grønning, Pierre Larsen - Christian Sivebæk, Andreas Albers, Morten Beck

Indskiftninger
Gandrup for Sivebæk (54.)
Dehn for Moberg (79.)
Bay for Fochive (86.)

Kort
Gult: Mikkel Kallesøe
Rødt: Mikkel Kallesøe

Tilskuertal
2.301

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...

KJ Engros opgraderer partn...

KJ Engros opgraderer partnerstatus med hjertet og fornuften

KJ Engros – med den tidligere VFF-duo Johnny Helledie og Anders W...

Interfjord ny vinder af Kl...

Interfjord ny vinder af Klub 96 Cup

Der var masser af mål og intensitet, mange gode detaljer og også ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk