Viborg FF og Christian Sivebæk er blevet enige om at forlænge samarbejdet, så kantspillerens nye kontrakt nu løber til sommeren 2020.

Christian Sivebæk har været en stor profil for Viborg FF i denne sæson, og nu er han og klubben blevet enige om at forlænge samarbejdet. Sivebæks kontrakt stod til udløb ved årsskiftet, men nu har han skrevet under på en ny aftale, der gælder frem til sommeren 2020.

-Jeg er rigtig glad for at være i klubben, og det har egentlig været en nem beslutning at sige ja til at fortsætte i Viborg. Jeg føler, at jeg har fået en god rolle på holdet, og vi har et trænerteam, der viser mig stor tillid. Når man føler sig værdsat, så har man selvfølgelig også en god fornemmelse omkring det hele, og jeg ser meget frem til at fortsætte her i flere år fremover.

-Samtidig har vi et rigtig godt kammeratskab i truppen, der er mange gode mennesker omkring holdet og så tror jeg på, at vi går en spændende fremtid i møde, lyder det fra Christian Sivebæk.

Sportschef Jesper Larsen er ligeledes meget tilfreds med, at Sivebæk har skrevet under på en ny aftale.

-Der er ingen tvivl om, at Christian er et vigtigt, offensivt våben for os. Han har været en profil i denne sæson, og det vil han også være fremadrettet. Han har stor fart, er kampafgørende og så er han blevet en meget moden person. Han har en vigtig rolle hos os både på og udenfor banen, og så er han både stolt og glad for at spille i den grønne trøje, og vi er selvfølgelig også rigtig glade for at fortsætte samarbejdet.

29-årige Sivebæk har i denne sæson spillet otte kampe med tre mål og tre assists til følge. I alt er det indtil videre blevet til 48 optrædener i den grønne trøje. 

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...

Testkampe i februar

Testkampe i februar

I opstarten er der planlagt fire testkamp, hvor VFF blandt andet ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk