Viborg FF måtte nøjes med et enkelt point mod Fremad Amager, da opgøret endte 0-0 på Energi Viborg Arena søndag eftermiddag.

Efter en række stærke præstationer med mange mål, så var det noget mere fattigt i dagens kamp mod Fremad Amager, hvor det slet ikke lykkedes for nogle af holdene at finde vej til netmaskerne. Viborg FF dominerede ellers stort i det meste af første halvleg, og spillede sig frem til flere gode muligheder, men uden det lykkedes at få omsat chancerne til mål.

Mod slutningen af første halvleg kom gæsterne bedre med, men de fik heller ikke omsat spillet til scoringer. I anden halvleg leverede hjemmeholdet en halvdårlig præstation, og fik ikke for alvor lagt tryk på gæsterne mod slutningen. I stedet var det faktisk Fremad Amagers Jabar Sharza, der til allersidst kom frem til en stor mulighed, men afslutningen sneg sig forbi stolpen.

Det største jubelbrøl på Energi Viborg Arena i dag var med omkring tyve minutters spil tilbage af kampen, da Oliver Thychosen endelig var tilbage på banen igen efter sin lange skadespause. Heller ikke han lykkedes med at få det offensive spil til at gå op i en højere enhed, og dermed endte opgøret altså uden vinder.

Viborg FF er nu ubesejret på Energi Viborg Arena i fem kampe i streg. Næste opgave er ude mod Vejle på søndag den 22. oktober.

Viborg FF – Fremad Amager 0-0

Startopstillingen
Walter Viitala – Mikkel Kallesøe, Jacob Dehn, Søren Reese, Alexander Fischer – Jeppe Grønning, George Fochive, Pierre Larsen – Christian Sivebæk, Andreas Albers, Morten Beck

Indskiftninger
Casper Gandrup for Morten Beck (45.)
Oliver Thychosen for Christian Sivebæk (71.)
Markus Bay for George Fochive (80.)

Kort
Gult: George Fochive

Tilskuertal
2.423

UDSOLGT: Udebanetur til Th...

UDSOLGT: Udebanetur til Thisted

19/09: TUREN ER UDSOLGT - Grundet Viborg City Marathon e...

Hold fødselsdag med VFF

Hold fødselsdag med VFF

Hold fødselsdag sammen med klassekammeraterne, vennerne og famili...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...FRE D. 05/10 KL. 18.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
23/09: Thisted FC (U)
30/09: Hvidovre (U)
05/10: HB Køge (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk