I sidste uge var det Hobro, der løb med sejren, da der var reserveholdskamp, men denne gang blev det til revanche, da Viborg FF fortjent vandt med 2-1 over de gule gæster mandag eftermiddag på Kirkebækvej.

Hjemmeholdet spillede sprudlende offensiv fodbold i kampens åbning, og efter 10 minutters spil blev det 1-0. Et flot og gennemført angreb blev spillet op fra bagkæden af Simon Trier, videre til Casper Gandrup på kanten, og inde foran mål fandt han Markus Bay, der havde taget en fin position og sparkede bolden i nettet fra kanten af feltet.

I minutterne efter scoringen var der gentagne gange fare på færde i Hobros ende, hvor ellers normalt så skarpe Oliver Haurits kom frem til flere store muligheder. Uskarphed og uheld med overliggeren gjorde dog, at det ikke blev til mål før pausen. Meget af det offensive spil gik igennem Oliver Thychosen, der fortsat mangler kampform, men det blev til 45 minutter for kantspilleren i dag.

Det lykkedes i stedet for gæsterne at få udlignet et minut før pausefløjt, da Quincy Antipas rykkede igennem i siden og fandt angriberen Emmanuel Sabbi, der sparkede 1-1 i nettet på et af gæsternes få angreb i første halvleg. Løbende udskiftninger på begge hold gjorde, at anden halvleg blev knapt så flydende, og efter pausen var der chancer i begge ender.

VFF fik lagt pres på til sidst, og selvom Hobro også havde sine muligheder, så var det bestemt ikke ufortjent, at det også lykkedes at få bolden i nettet. Til sidst var det så alligevel Haurits, der blev matchvinder efter Simon Trier havde tilkæmpet sig straffespark, som Haurits sikkert eksekverede.

Med sejren på 2-1 er VFF nu på syv point for fire kampe i Reserveligaen. Næste opgave er mod AaB den 30. oktober på Kirkebækvej.

Startopstillingen
Sebastian John – Morten Hansen (gæstespiller FC Sydvest), Jacob Vetter, Erik Moberg, Simon Trier – Frederik Mortensen, Markus Bay, Casper Gandrup – Oliver Thychosen, Danilo Arrieta, Oliver Haurits

VFF og DAHL Advokatfirma f...

VFF og DAHL Advokatfirma fortsætter samarbejdet

DAHL Advokatfirma i Viborg har forlænget sin samarbejdsaftale med...

Kom på fodboldskole

Kom på fodboldskole

Traditionen tro afholder Viborg F.F. ”DANSKE BANK Soccer School” ...

Køb sæsonkort nu!

Køb sæsonkort nu!

Vi har åbnet for salget af sæsonkort til den kommende sæson 18/19...SØN D. 29/07 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
29/07: Nykøbing FC (H)
05/08: HB Køge (U)
08/08: Vildbjerg (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk