Et ungt VFF-mandskab, hvor kun Erik Moberg og Markus Bay ikke har rødder i FK Viborg, tog imod AaB mandag eftermiddag i Reserveligaen på stadion i Bruunshåb. Gæsterne stillede med mange velkendte navne, og havde blandt andre Rasmus Würtz, Kasper Risgård og Jannik Pohl med i startopstillingen, og det var også AaB, der dominerede mest i første halvleg.

Det sortklædte udehold havde bolden meget, og fik presset VFF-holdet langt tilbage til tider, men hjemmeholdet holdt stand i defensiven, og havde en sikker Sebastian John som sidste skanse. Selvom AaB var bedst før pausen, så lykkedes det dem ikke for alvor at udfordre John, og da VFF heller ikke fik scoret i den anden ende, så stod der 0-0 ved pausen. Casper Gandrup stod for bedste VFF-forsøg i første halvleg, men uden held.

Efter pausen kiggede solen frem over banen i Bruunshåb, og det gjorde det gode VFF-spil også. Det unge mandskab kom stærkt ud efter pausen, satte sig på opgøret og kom fortjent foran midt i anden halvleg. Et indlæg fra Jacob Vetter fik Oliver Haurits en lang tå på, og så snød han keeperen i AaB-målet, som blot kunne se bolden trille i nettet.

VFF holdt presset og var klart bedst i anden halvleg, og ti minutter før tid blev det også 2-0. 15-årige Tobias Bech fik den sidste halve time på banen, og han bragede et frispark mod mål, og da keeper Tamati Williams kun halvklarede, så stod Henrik Hykkelbjerg klar til at følge op og gjorde det til 2-0 for VFF.

Det blev også kampens resultat, og med sejren rykker VFF op på en delt førsteplads i Reserveligaen med 10 point – samme antal som AaB. Sidste reserveholdskamp spilles den 20. november ude mod Randers FC.

Viborg FF – AaB 2-0 (Reserveliga)
1-0 Oliver Haurits
2-0 Henrik Hykkelbjerg

Startopstillingen
Sebastian John – Jacob Vetter, Erik Moberg, Nikolaj Leth, Oskar Rømer – Frederik Mortensen, (80. Sebastian Mourier) Mathias Gertsen (55. Henrik Hykkelbjerg), Markus Bay – Casper Gandrup (55. Christoffer Maul), Oliver Haurits, Mads Kjellerup Andersen (60. Tobias Bech)

Bold, biksemad og fri fad...

Bold, biksemad og fri fadøl

Der er topkamp på programmet, når Viborg FF på søndag tager imod ...

Indkaldelse til generalfor...

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling i Viborg FF. Prof. Fodbold A/S....

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 21/10 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/10: Silkeborg IF (H)
25/10: FC Fredericia (U)
28/10: FC Roskilde (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk