Viborg FF henter den 19-årige offensivspiller Nicklas Røjkjær, der skifter fra FC København på en toårig aftale.

I de seneste uger har 19-årige Nicklas Røjkjær trænet med på Kirkebækvej, og nu har han skrevet under på en kontrakt med klubben, der gælder de næste to år. Dermed skifter den unge offensivspiller til Viborg FF fra FC København, hvor det blev til to førsteholdskampe og to scoringer.

-Røjkjær er en rigtig spændende og talentfuld ung spiller, som har et stort potentiale, vi skal have forløst her i Viborg. Han er stadig ung og har meget at lære, men vi er overbeviste om, at han her i vores miljø kan tage de næste skridt i karrieren. Han er teknisk dygtig, god i det offensive spil og så kan han dække flere positioner, så vi glæder os selvfølgelig til at se ham, siger sportschef Jesper Larsen.

Nicklas Røjkjær kommer oprindeligt fra Silkeborg, hvor han spillede ungdomsfodbold og har desuden spillet 27 ungdomslandskampe for Danmark. Nu ser han frem til at blive en del af førsteholdstruppen i det midtjyske:

-Viborg er en spændende klub og en god mulighed for mig. Jeg har brug for at spille førsteholdsfodbold, og jeg kommer til en klub med ambitioner om Superligaen, så det passer mig rigtig godt. Jeg har været her i et stykke tid, og nu glæder jeg mig bare til at komme rigtigt i gang, siger den 19-årige offensivspiller.

Røjkjær har tidligere stiftet bekendtskab med cheftræner Steffen Højer, da de begge var i Silkeborgs ungdomsafdeling, og offensivspilleren glæder sig til gensynet:

-Steffen har stor betydning for mit valg. Jeg kender ham som menneske og som træner, og jeg glæder mig meget til at træne under ham igen.

Bold, biksemad og fri fad...

Bold, biksemad og fri fadøl

Der er topkamp på programmet, når Viborg FF på søndag tager imod ...

Indkaldelse til generalfor...

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling i Viborg FF. Prof. Fodbold A/S....

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...



SØN D. 04/11 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
25/10: FC Fredericia (U)
28/10: FC Roskilde (U)
04/11: Lyngby BK (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk