Viborg FF henter den 19-årige offensivspiller Nicklas Røjkjær, der skifter fra FC København på en toårig aftale.

I de seneste uger har 19-årige Nicklas Røjkjær trænet med på Kirkebækvej, og nu har han skrevet under på en kontrakt med klubben, der gælder de næste to år. Dermed skifter den unge offensivspiller til Viborg FF fra FC København, hvor det blev til to førsteholdskampe og to scoringer.

-Røjkjær er en rigtig spændende og talentfuld ung spiller, som har et stort potentiale, vi skal have forløst her i Viborg. Han er stadig ung og har meget at lære, men vi er overbeviste om, at han her i vores miljø kan tage de næste skridt i karrieren. Han er teknisk dygtig, god i det offensive spil og så kan han dække flere positioner, så vi glæder os selvfølgelig til at se ham, siger sportschef Jesper Larsen.

Nicklas Røjkjær kommer oprindeligt fra Silkeborg, hvor han spillede ungdomsfodbold og har desuden spillet 27 ungdomslandskampe for Danmark. Nu ser han frem til at blive en del af førsteholdstruppen i det midtjyske:

-Viborg er en spændende klub og en god mulighed for mig. Jeg har brug for at spille førsteholdsfodbold, og jeg kommer til en klub med ambitioner om Superligaen, så det passer mig rigtig godt. Jeg har været her i et stykke tid, og nu glæder jeg mig bare til at komme rigtigt i gang, siger den 19-årige offensivspiller.

Røjkjær har tidligere stiftet bekendtskab med cheftræner Steffen Højer, da de begge var i Silkeborgs ungdomsafdeling, og offensivspilleren glæder sig til gensynet:

-Steffen har stor betydning for mit valg. Jeg kender ham som menneske og som træner, og jeg glæder mig meget til at træne under ham igen.

Hold fødselsdag med VFF

Hold fødselsdag med VFF

Hold fødselsdag sammen med klassekammeraterne, vennerne og famili...

Ny sæson i nye trøjer

Ny sæson i nye trøjer

Viborg FF præsenterede mandag aften sine nye trøjer til den komme...

Køb sæsonkort nu!

Køb sæsonkort nu!

Vi har åbnet for salget af sæsonkort til den kommende sæson 18/19...SØN D. 19/08 KL. 14.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
19/08: Fremad Amager (H)
22/08: Silkeborg IF (U)
26/08: FC Fredericia (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk