Christoffer Maul Petersen, i daglig tale kaldet Mini, er normalt at finde på Danmarksserie-holdet hos Viborg FF, men i denne uge er han med førsteholdstruppen på træningslejren i Tyrkiet:

-Det er mega fedt og en stor oplevelse for mig. Det er et kæmpe skulderklap og et tegn på, at det, jeg har leveret til træning i efteråret og her i opstarten har været godt. Jeg er rigtig stolt over at Steffen og Ralf har taget mig med.

I onsdagens træningskamp mod ukrainske Balkany Zorya fik han så uofficiel debut i den grønne trøje med 90 minutter i benene, og både kampen og hele oplevelsen på træningslejren har givet den unge midtbanespiller mod på meget mere:

-Jeg har lært en helt masse. Der er et helt andet tempo end jeg er vant til, og man skal være meget mere parat og aggressiv i duellerne, så det handler om at suge en masse erfaringer til sig. Man skal hele tiden være skarp, så jeg synes, at jeg lærer meget af at være med.

-Det hele har da sat nogle tanker i gang, og givet en masse blod på tanden. Jeg vil i hvert fald blive ved med at klø på, og så må vi se, hvad fremtiden bringer.

21-årige Mini har tidligere været en del af FK Viborg fra han var 12 år, men fik store dele af sin ungdomskarriere spoleret af skader.

Flot donation til talentar...

Flot donation til talentarbejdet

Det er efterhånden blevet noget af en tradition, at de klogeste f...

Køb julegaverne på VFF.d...

Køb julegaverne på VFF.dk

Skal der grønne pakker under juletræet igen i år, så kig forbi VF...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk