Det er måske en begyndende tradition, at en ny halvsæson startes i Hald Ege for erhvervsnetværket i Viborg FF. I hvert fald er det nu anden gang, at Hald Ege Efterskole åbnede dørene og inviterede til netværksaften for blandt andet at give et nuanceret indblik i hverdagen på Kirkebækvej.

-Vi har et rigtig tæt samarbejde med Viborg FF, og har haft det i mange år. De har vores fodboldlinje, så det er en vigtig samarbejdspartner, og noget helt specielt for os, siger forstander Erik Junker.

Forstanderen åbnede aftenen med velkomst sammen med VFF-direktør Morten Jensen, inden flere forskellige talere gik på scenen i efterskolens auditorie. Her var både sportslige indlæg fra Steffen Højer og Jesper Larsen med præsentation af de nye spillere, ligesom også fysisk træner Kasper Ulriksen fortalte om de forskellige tests, spillerne har været igennem i opstarten.

-Det var en super positiv oplevelse. Det er spændende at få et indblik i tingene, som man ikke normalt ser. Vi kan godt selv sidde og være trænere hver weekend, men det var vanvittigt spændende at få nogle andre aspekter på.

-Især Kasper Ulriksen var jeg vildt fascineret af. Han var en levende fortæller, og virker meget engageret i tingene, så det synes jeg var fedt at opleve, lød det fra Lars Lauritsen, indehaver af Rema 1000 i Horsens.

Derudover var salgsafdelingens nye mand Christopher Poulsen også mødt op for at fortælle om sin karriere og overgangen til det civile liv, ligesom tidligere VFF-spiller Søren Jensen berettede om sit liv som spilleragent og hvilke udfordringer, der følger med dette job. Slutteligt var det klublæge Michael Væsel, som gennemgik hvordan et lægetjek forløber, mens de mange fremmødte sponsorer fik lov at se med bag de lukkede døre med en video af Nikko Boxalls lægetjek i januar.

Danni Kristensen fra Viborg Stifts Folkeblad stillede spørgsmål undervejs, inden aftenen sluttede i efterskolens kantine med lækker mad fra de dygtige kokke, samt vin præsenteret af Peter Dahl fra Dahls Vinhandel.

Se videoindslag fra aftenen i Hald Ege:

Flot donation til talentar...

Flot donation til talentarbejdet

Det er efterhånden blevet noget af en tradition, at de klogeste f...

Køb julegaverne på VFF.d...

Køb julegaverne på VFF.dk

Skal der grønne pakker under juletræet igen i år, så kig forbi VF...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk