Et ungt VFF-mandskab vandt med 2-1 ude mod AGF, og fører nu Reserveligaen. Oliver Haurits og Christoffer Maul sørgede for målene.

Det var igen et meget ungt reservehold, der løb på banen tirsdag eftermiddag på udebane mod AGF, der modsat stillede med en række etablerede superligaspillere. På VFF-mandskabet var Oliver Thychosen med, og fik de første 45 minutter på banen.

Det var hjemmeholdet, som var bedst før pausen, og bragte sig foran ved Adama Guira, som scorede et langskudsmål midt i første halvleg. Trods AGF-dominansen, så lykkedes det for Oliver Haurits at bringe balance i regnskabet minuttet efter hjemmeholdets føring, da den unge angriber stod klar i boksen og omsatte et oplæg fra Casper Gandrup til mål. Dermed var stillingen 1-1 ved pausen.

I anden halvleg skiftede kampbilledet fuldstændigt, og så var VFF ovenpå, og bragte sig også fortjent foran. Indskiftede Mads Frederiksen lavede et eminent oplæg til Christoffer Maul, som stod placeret midt i feltet og sparkede VFF på 2-1. Den føring holdt hjem, og selvom hjemmeholdet jagtede det udlignende mål, så blev det ikke for alvor farligt mod en rigtig stærk VFF-defensiv.

Med sejren topper VFF nu Reserveligaen med maksimumpoint efter tre kampe.

Startopstillingen (3-4-3):
Walter Viitala – Jacob Vetter (Marcus Jørgensen, 74.), Simon Søndergård, Jacob Dehn – Casper Gandrup (Mads Frederiksen, 60.), Frederik Mortensen, Nikolaj Leth, Nicklas Røjkjær – Oliver Thychosen (Mads Kjellerup Andersen, 45.), Oliver Haurits, Christoffer Maul.

Bold, biksemad og fri fad...

Bold, biksemad og fri fadøl

Der er topkamp på programmet, når Viborg FF på søndag tager imod ...

Indkaldelse til generalfor...

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling i Viborg FF. Prof. Fodbold A/S....

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 04/11 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
25/10: FC Fredericia (U)
28/10: FC Roskilde (U)
04/11: Lyngby BK (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk