Det blev ikke den start på sæsonen, som vi havde drømt om, da Steffen Højers tropper må nøjes med et enkelt point i premieren hjemme mod Nykøbing FC.

Skulle der findes en vinder, så var hjemmeholdet det mest dominerende hold og skabte også de fleste chancer, men det lykkedes ikke for alvor at få lagt det afgørende tryk på et hårdtkæmpende, defensivt NFC-mandskab. I første halvleg var det Andreas Albers, der var tættest på med to forsøg, men det første headede han forbi mål og næste gang tog målmanden sig af hovedstødsafslutningen.

Gæsterne ville ikke meget og lurede kun på kontraangreb. Det gjorde de godt og kom frem til et par halve chancer, men Walter Viitala tog sig sikkert af de afslutninger, der var indenfor rammen. Gæsternes Jacob Bonde var tættest på efter pausen, men den finske keeper fik reddet til hjørne.

Det lignede længe en 0-0-kamp, og sådan blev det også. Jeff Mensah var dog tæt på at åbne en fest til allersidst, men den hjemvendte VFF’er måtte se sin afslutning tage overliggeren.

Viborg FF – Nykøbing FC 0-0

Startopstillingen
Walter Viitala – Mikkel Knudsen, Jacob Dehn, Nikko Boxall, Alexander Fischer – Jeppe Grønning – Christian Sivebæk (George Fochive, 66.), Jeff Mensah, Emil Scheel (Christian Moses, 75.), Jung Bin Park – Andreas Albers (Mikkel Vestergaard, 75.)

Kort
Gult: Jeff Mensah

Tilskuertal
2.603

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk