Viborg FF har skrevet kontrakt med den islandske målmand Ingvar Jónsson, der kommer til klubben fra norske Sandefjord.

Der er en ny keeper i Viborg, da islandske Ingvar Jónsson har skrevet under på en kontrakt med VFF frem til udgangen af 2019. Jónsson, der er noteret for syv A-landskampe og var med Island til EM 2016, kommer til klubben efter et ophold i norske Sandefjord.

-Det er ingen hemmelighed, at vi har søgt efter forstærkning på målmandspositionen, og vi er glade for, at vi har fundet den rette i Ingvar Jónsson. Han har været her i et par dage, hvor vi har fået bekræftet det gode indtryk, vi har af ham.

-Han er en stærk og solid sidste skanse, der skaber ro omkring sig, og så er han professionel hele vejen igennem. Han kommer med en stærk mentalitet, og vi er sikre på, at han kan hjælpe os fremover, siger sportschef Jesper Larsen.

Den 28-årige målmand har et islandsk mesterskab og deltagelse i Europa League med Stjarnan på CV’et, inden han skiftede til norsk fodbold, hvor han har været siden 2015. Nu er han klar til dansk fodbold og Viborg FF:

-Det er en rigtig spændende mulighed for mig, og jeg er rigtig glad for at være her. Viborg er en klub med en stor historie, og jeg ser frem til at blive en del af fremtiden her.

-Jeg har prøvet en del i min karriere, og har også været med til at rykke op før, og jeg vil gøre alt for at hjælpe Viborg tilbage til Superligaen.

Udover Stjarnan og Sandefjord har Jónsson også tidligere spillet for islandske Njardvik og de norske klubber Start IK og Sandnes Ulf.

Flot donation til talentar...

Flot donation til talentarbejdet

Det er efterhånden blevet noget af en tradition, at de klogeste f...

Køb julegaverne på VFF.d...

Køb julegaverne på VFF.dk

Skal der grønne pakker under juletræet igen i år, så kig forbi VF...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk