Ingvar Jónsson debuterede i målet for Viborg FF, da VFF missede muligheden for at hente sæsonens første sejr. Christian Sivebæk scorede for hjemmeholdet, i en yderst chancerig affære.

Det var Viborg FF der startede kampen bedst. Allerede inden stadionuret havde rundet to minutter, var værterne tæt på at få en drømmestart. FC Helsingørs Andreas Holm var millimeter fra at heade bolden i eget net, efter et hårdt indlæg fra Christian Sivebæk. Men stolpen forhindrede en tidlig VFF-føring.

Efter syv minutter var hjemmeholdet igen tæt på at bringe sig foran. Igen foregik det via højresiden, hvor Christian Sivebæk sled sig igennem. Han serverede kuglen for en helt fri Jung Bin Park i feltet, som afsluttede lige på Mikkel Bruhn i FC Helsingør-målet.

Som første halvleg skred frem, var der muligheder i begge ender af banen. Midtvejs i første halvleg kom den forløsende scoring til hjemmeholdet, og endnu engang var Christian Sivebæk involveret. Christian Moses sendte en perfekt timet aflevering i dybden til Sivebæk, som køligt afdriblede en fremadstormende Helsingør-keeper og efterfølgende sendte bolden i det tomme mål.

I første halvlegs sidste kvarter var det gæsterne fra Helsingør, der havde mest boldbesiddelse og som kom frem til enkelte sporadiske forsøg. Men det var VFF som kunne gå til pause foran med 1-0, efter en chancerig første halvleg som nemt kunne have kastet flere scoringer af sig.

Anden halvleg var ikke mere end fem minutter gammel, før Helsingør fik udlignet hjemmeholdets føring. Et langt indkast førte til en række tilfældigheder i straffesparksfeltet, og til sidst dumpede bolden ned for fødderne af Helsingørs Pascal Gregor, som sparkede bolden ind bag Ingvar Jónsson i Viborg-målet. 1-1 kort inde i anden halvleg.

I minutterne efter udligningen havde begge hold muligheder for at tage føringen. Først var det Jung Bin Park som kom til en fin hovedstødsmulighed, hvorefter det hurtigt gik den anden vej i en omstilling til Helsingør, hvor Ingvar Jónsson måtte hive en fin redning op af hatten.

De første tyve minutter af anden halvleg bølgede kampen frem og tilbage, og begge hold kom frem til fine muligheder. Men midtvejs i anden halvleg ændrede kampen karakter. De oplagte målchancer udeblev og det begyndte at udvikle sig til en mere taktisk affære.

Der blev derfor heller ikke scoret yderligere i kampen, og VFF har derfor stadig sin første sejr i sæsonen til gode.

Viborg FF – FC Helsingør 1-1
1-0 Christian Sivebæk (23.)
1-1 Pascal Gregor (51.)

Startopstillingen
Ingvar Jónsson – Mikkel Knudsen, Jacob Dehn, Jeppe Grønning, Alexander Fischer – George Fochive – Christian Sivebæk, Jeff Mensah, Christian Moses, Jung Bin Park – Andreas Albers

Indskiftninger
Oliver Thychosen for Christian Moses (69.)
Nikolaj Leth for Alexander Fischer (78.)
Nicklas Røjkjær for Christian Sivebæk (84.)

Kort
Ingen

Tilskuertal
2.036

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk