Viborg FF hentede i dag en uskøn, men enormt vigtig sejr, da Næstved gæstede Energi Viborg Arena. Opgøret sluttede 2-1, efter at VFF havde været bagud det meste af kampen. Holdet er nu ubesejret i de seneste seks opgør.

Der var ellers kun spillet 40 sekunder af opgøret før VFF viste tænder for første gang. Den dobbelte målscorer fra sidste weekend, Mikkel Knudsen, bragede en knastør afslutning mod det fjerneste målhjørne. Afslutningen sneg sig dog lige akkurat forbi den ene opstander. Herefter var det småt med chancerne, før Næstved slog til på deres første mulighed i opgøret.

Efter et kvarter faldt kampens første scoring. En halvkikset VFF-berøring på egen banehalvdel førte til, at Næstveds Ahmed Hassan slap alene igennem med Ingvar Jónsson, og så stod der 0-1 på måltavlen.

Resten af halvlegen bød ikke på de store oplagte målchancer. Fem minutter før pausen sendte Nicklas Røjkjær et frispark tæt forbi mål, men hjemmeholdet var ikke for alvor tæt på udligningen. VFF havde bolden mest i første halvleg, men afleveringerne i opspillet savnede for det meste kvalitet, alt imens Næstved hele tiden lurede på omstillinger.

Ti minutter inde i anden halvleg kom Jung Bin Park frem til en fin mulighed, men sydkoreanerens afslutning sejlede langt over mål. Herefter ebbede det endnu engang ud med mulighederne. Tyve minutter inde i anden halvleg var Næstved dog tæt på at fordoble føringen, men gæsternes afslutning strøg tæt over mål.

Med små tyve minutter igen kom udligningen. Gæsterne smed bolden væk i opspillet, hvilket førte til en omstilling til VFF. Det førte til en afslutning fra Christian Sivebæk. Afslutningen blev reddet på stregen af en Næstved-spiller, men riposten endte lige for fødderne af Nicklas Røjkjær, som uden problemer kunne sende bolden i det tomme mål.

Scoringen fik sat lidt mere gang i løjerne, og kampen åbnede sig mere op det sidste kvarter. Der stod VFF på det meste, men Næstved bed stadig fra sig. Med fem minutter igen af den ordinære spilletid måtte Ingvar Jónsson diske op med en pragtredning, som forhindrede gæsterne i at bringe sig foran på ny.

Minuttet efter faldt kampens største øjeblik. Bolden blev spillet i bagrummet til Christian Sivebæk, som smed bolden skråt tilbage i feltet. Her havnede den for fødderne af Nicklas Røjkjær, som fik ramt bolden lidt skidt, men ikke desto mindre røg bolden i en blød bue og dalede ned i det lange målhjørne. 2-1 til VFF.

Der skete ikke mere efter det, og derfor snupper Viborg FF tre uhyre vigtige point. Dermed er VFF ubesejret i de seneste seks opgør, mens man samtidig indtager førstepladsen i rækken.

Viborg FF – Næstved 2-1
0-1 Ahmed Hassan (15.)
1-1 Nicklas Røjkjær (73.)
2-1 Nicklas Røjkjær (88.)

Startopstillingen
Ingvar Jónsson – Mikkel Knudsen, Jacob Dehn, Nikko Boxall, Alexander Fischer – George Fochive, Jeff Mensah – Christian Sivebæk, Nicklas Røjkjær, Jung Bin Park – Andreas Albers

Indskiftninger
Emil Scheel for Jung Bin Park (55.)
Jakob Bonde for George Fochive (71.)
Morten Beck for Andreas Albers (78.)

Kort
Gult: George Fochive

Tilskuertal
2.068

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk