VFF kom bagud, men fik vendt kampen og vandt det livlige opgør mod FC Roskilde med 3-2 hjemme på Energi Viborg Arena.

I perioder var det rigtig flot, men i andre perioder var det mindre godt, da VFF besejrede bundholdet FC Roskilde på Energi Viborg Arena. Gæsterne, der fik ny cheftræner tidligere på ugen, bed fra sig især i kontramulighederne, hvor de to gange i første halvleg ramte stolpen. Mikkel Nøhr var meget livlig for FC Roskilde, og det var også ham, der bragte gæsterne i front.

Stadionuret havde lige rundet de 20 minutter før Mikkel Nøhr var på spil, og denne gang endte bolden i nettet. Nøhr sparkede et frispark fra siden af feltet ind mod mål, og mellem venner og fjender var der ingen, der fik rørt bolden, inden den sejlede hele vejen i nettet i modsatte side til 0-1 for FC Roskilde.

Jeppe Grønning var tæt på at udligne et kvarter senere, da han med en sjældent set flot helflugter fik hamret på mål, men Frederik Schram i FCR-målet fik afværget. Det gjorde den islandske målmand til gengæld ikke to minutter efter, da VFF fik skabt balance i regnskabet. Alexander Fischer sparkede et indlæg bagerst i feltet, og Schram fik ikke hånden på bolden, som i stedet ramte gæsternes Anders Nielsen, og så endte bolden i nettet til 1-1.

En noget jævn første halvleg skulle revancheres efter pausen, og VFF kom bragende ud fra start. Kun to minutter efter dommer Chris Johansen havde fløjtet op, så sendte Mikkel Knudsen et vanvittigt flot mål i nettet. Knudsen trak ind fra højre side, og med en følt afslutning med sin venstrefod, krøllede han bolden op i målhjørnet.

Og stillingen 2-1 blev udbygget kun få minutter senere. Et flot, gennemspillet angreb gik via Jeff Mensah og ud til Alexander Fischer, der midt i feltet fandt Nicklas Røjkjær, som på førsteberøringen bankede bolden fladt i nettet til 3-1.

Med to hurtige mål, så så det ud til, at kampen var lukket, men sådan gik det ikke. Gæsternes Emil Nielsen fik reduceret kort tid senere efter en fejl i VFF-defensiven, og så var opgøret åbent igen. Det lykkedes dog ikke for alvor for gæsterne at true VFFs føring, og selvom der var tilløb til chancer i begge ender, så kom der ikke flere mål, og dermed kan Steffen Højer og kompagni sætte yderligere tre point på kontoen.

Viborg FF – FC Roskilde 3-2
0-1 Mikkel Nøhr (21.)
1-1 Selvmål (38.)
2-1 Mikkel Knudsen (47.)
3-1 Nicklas Røjkjær (54.)
3-2 Emil Nielsen (57.)

Startopstillingen
Ingvar Jónsson – Mikkel Knudsen, Jacob Dehn, Nikko Boxall, Alexander Fischer – Jeppe Grønning, Jakob Bonde – Christian Sivebæk, Jeff Mensah, Nicklas Røjkjær – Christian Moses

Indskiftninger
Emil Scheel for Jeppe Grønning (63.)
Andreas Albers for Christian Moses (75.)
George Fochive for Jakob Bonde (80.)

Tilskuertal
2.092

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk