Viborg FF vandt fortjent 3-1 over Hvidovre efter en flot første halvleg, hvor alle tre VFF-mål blev sat ind.

Der var spillet lige omkring 25 sekunder, da de medrejsende VFF-fans første gang fik noget at juble over i søndagens udekamp mod Hvidovre. Nicklas Røjkjær slap pludseligt helt fri med målmanden, og ham rundede han, inden bolden blev sparket i nettet til 1-0. En perfekt start for VFF, der ellers ikke havde fået den bedste indledning til kampen, idet Jacob Dehn blev skadet under opvarmningen.

Den hurtige 1-0-scoring gav masser af selvtillid til et VFF-mandskab, der sprudlede i kampens indledning. Helt fortjent blev det også 2-0 efter et lille kvarter, da Oliver Thychosen fik plads fra kanten af feltet og sparkede bolden fladt i nettet under Horsebøg i Hvidovre-målet.

Selvom det i det store billede var VFF, der dominerede klart før pausen, så havde hjemmeholdet også et par muligheder, hvor et af deres få forsøg ramte stolpen. Men det var VFF, der var klart bedst, og det blev også 3-0 inden dommeren fløjtede til pause. Røjkjær var i hopla, og han fandt Albers foran mål, som fik sendt bolden over stregen til første halvlegs tredje scoring.

Mens det var VFF, der var afgjort bedst før pausen, så var det hjemmeholdet, der gjorde det bedst i anden halvleg. Allerede efter ét minut var Hvidovre tæt på i et forsøg, hvor bolden balancerede på stregen, og midt i anden halvleg havde de rødblusede igen et forsøg på stolpen. Et lille kvarter før tid lykkedes det så at få reduceret, da Kim Aabech fik sat panden på et indlæg, og gjorde det til 1-3. I den anden ende kom Andreas Albers og Jung Bin Park frem til et par gode VFF-muligheder, men der blev ikke scoret yderligere.

Med sejren over Hvidovre er der lagt op til et ægte topopgør, når førerholdet HB Køge gæster Energi Viborg Arena på fredag.

Hvidovre IF – Viborg FF 1-3
0-1 Nicklas Røjkjær (1.)
0-2 Oliver Thychosen (14.)
0-3 Andreas Albers (37.)
1-3 Kim Aabech (77.)

Startopstillingen
Ingvar Jónsson – Mikkel Knudsen, Jeppe Grønning, Nikko Boxall, Alexander Fischer – Jeff Mensah, George Fochive – Christian Sivebæk, Nicklas Røjkjær, Oliver Thychosen – Andreas Albers

Indskiftninger
Nikolaj Leth for Jeppe Grønning (60.)
Jung Bin Park for Oliver Thyhcosen (70.)
Christian Moses for Nicklas Røjkjær (78.)

Tilskuertal
745

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk