Både Christian Moses og Mikkel Vestergaard fik scoret, da Viborg FF og AGF spillede 2-2 i Reserveligaen.

Det var et jævnbyrdigt opgør på Kirkebækvej, da topholdet i Reserveligaen AGF var på besøg hos Viborg FF mandag eftermiddag. Det grønblusede hjemmehold startede med en god blanding af unge og mere rutinerede kræfter, mens gæsterne havde spillere som Youssef Toutouh og Bjørn Sverrisson i startopstillingen.

Første halvleg var uden ret mange store målchancer, men de største faldt til VFF i en dobbeltchance. Først slap Moses fri med målmanden, men fik parereret sin afslutning, og på returbolden blev Jung Bin Parks forsøg reddet på stregen. 0-0 ved pausen.

Der var anderledes mere gang i sagerne efter pausen, hvor gæsterne fik bragt sig foran efter få minutter. Føringen til AGF holdt dog ikke længe, for VFF-holdet svarede hurtigt igen. En uheldig aktion fra gæsternes målmand serverede bolden for fødderne af Christian Moses, og denne gang scorede angriberen sikkert.

Med en halv time tilbage af opgøret blev Mikkel Vestergaard sendt på banen, og han skulle ikke bruge mange minutter på at markere sig. Han skabte masser af ravage i gæsternes felt, og et kvarter senere gjorde han det til 2-1 for VFF. En flot diagonalaflevering fra Oliver Fredsted landede hos Vestergaard, der tog bolden til sig og bankede den i modsatte målhjørne.

Det lykkedes dog for gæsterne at komme tilbage i kampen få minutter senere, da Lucas Lund kun kunne halvklare et direkte frispark fra feltets kant, og på returen var en AGF’er hurtig til at prikke den løse bold i nettet.

Det sluttede derfor 2-2. Der venter endnu tre runder i Reserveligaen, hvor næste kamp er ude mod Silkeborg den 5. november.

Viborg FF – AGF 2-2 (Reserveliga)
0-1 (51.)
1-1 Christian Moses (57.)
2-1 Mikkel Vestergaard (75.)
2-2 (78.)

Startopstillingen
Lucas Lund Pedersen – Simon Trier, Sebastian Mourier, Simon Søndergård, Oliver Fredsted – Jeff Mensah (Mads Søndergaard, 67.) – Tobias Bech (Sofus Berger Brix, 77.), Emil Scheel (Emil Steffensen, 45.), Jung Bin Park (Frederik Pedersen, 67.), Mads Kjellerup – Christian Moses (Mikkel Vestergaard, 60.)

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk