Stadionlamperne var blevet tændt over kunstgræsset på Jysk Park, da Viborg FF var på besøg hos Silkeborg IF i Reserveligaen sent mandag eftermiddag, og fik et point med hjem.

VFF begyndte fint og fik skabt et par store muligheder i opgørets indledning. Tobias Bech var tæt på med en stor hovedstødschance, men det var Morten Beck, der skulle bringe de hvidblusede foran 1-0. Mikkel Vestergaard forlængede et indlæg, og ved bagerste stolpe stod Beck klar til at sende bolden i nettet. Udover at score et ægte angribermål, så var det også glædeligt, at der igen var 90 minutter i benene til Morten Beck.

Efter scoringen var det i stedet hjemmeholdet, der fik fat om kampen. Silkeborg sværmede i perioder omkring VFF-feltet, men uden at sætte Lucas Lund på de helt store prøver. Det lykkedes dog at få udlignet efter lidt mere end en halv times spil ved Sebastian Jørgensen fra kanten af feltet.

1-1 var stillingen ved pausen, og den holdt resten af opgøret. Tættest på for VFF var to forsøg fra Emil Scheel, som spillede en fin kamp, men manglede den afgørende præcision i afslutningerne. Hjemmeholdet kom tættere på scoringer af flere omgange. Kampens allerstørste chance faldt til angriberen Shkrodan Maholli. En gigantisk chance midt i anden halvleg, men en stærkt spillende Lucas Lund fik pareret med foden på Mahollis afslutning tæt under mål, og sørgede for slutresultatet 1-1.

Næste opgave i Reserveligaen er tirsdag i næste uge hjemme mod AC Horsens.

Silkeborg IF – Viborg FF (Reserveliga)
0-1 Morten Beck (18.)
1-1 Sebastian Jørgensen (33.)

Startopstillingen
Lucas Lund Pedersen – Timothy Mason, Sebastian Mourier (Simon Søndergård, 45.), Simon Trier, Oliver Fredsted – Tobias Bech (Sofus Berger Brix, 87.), Christian Moses, George Fochive (Marcus Jørgensen, 62.), Emil Scheel (Emil Steffensen, 73.)– Morten Beck – Mikkel Vestergaard (Mads Kjellerup, 45.)

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...

KJ Engros opgraderer partn...

KJ Engros opgraderer partnerstatus med hjertet og fornuften

KJ Engros – med den tidligere VFF-duo Johnny Helledie og Anders W...

Interfjord ny vinder af Kl...

Interfjord ny vinder af Klub 96 Cup

Der var masser af mål og intensitet, mange gode detaljer og også ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk