Når december slutter, så udløber George Fochives kontrakt hos Viborg FF også, og selvom sportschef Jesper Larsen gerne havde set amerikaneren fortsætte i klubben, så skilles de to parter altså ved årsskiftet:

-Vi har været glade for George, som har spillet en del kampe og været en god spiller for os i denne sæson. Derfor har vi også tilbudt ham en forlængelse, men det er ikke lykkedes os at finde en fælles aftale for fremtiden. Vi ønsker ham alt det bedste, og håber, at han finder en god klub i MLS, som han drømmer om, siger sportschefen.

Den 26-årige amerikaner nåede 73 kampe i den grønne trøje, og har scoret tre mål for klubben, som han kom til i februar 2016.

-Det har været en svær beslutning for mig, fordi jeg har følt mig godt tilpas og haft en god rolle her. Jeg vil takke alle ansatte i klubben, trænerne, mine holdkammerater og alle de frivillige for en god tid i Viborg. Jeg har lært meget, mødt mange gode mennesker, og jeg er taknemmelig for at have fået chancen her, hvor jeg kom til som ung og har udviklet mig både som spiller og menneske.

-Jeg ønsker Viborg alt det bedste for fremtiden, og til sidst skylder jeg fansene kæmpe kredit. Tak for en evig støtte til klubben uanset hvor svær situationen har været. Jeres passion er beundringsværdig, lyder det fra Fochive.

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...

Testkampe i februar

Testkampe i februar

I opstarten er der planlagt fire testkamp, hvor VFF blandt andet ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk