Viborg FF har besluttet at afbryde samarbejdet med sportschef Jesper Larsen.

Direktør Morten Jensen og bestyrelsen i VFF har som led i den løbende evaluering på status i klubben og herunder også organisationen besluttet, at Jesper Larsen ikke skal fortsætte som sportschef.

-På baggrund af denne evaluering er konklusionen, at vi ønsker en sportslig organisation med andre kvaliteter end hvad Jesper Larsen besidder.

-Vi takker ham for sin dedikerede indsats samt positive væsen, og ønsker ham det bedste for fremtiden, siger direktør Morten Jensen.

Jesper Larsen har arbejdet som sportschef i VFF siden 1. august 2017, og arbejdet med at finde hans afløser er allerede i gang.

-Vores rekrutteringsarbejde med at finde en ny sportschef er begyndt, og vi skal finde en person, der sammen med resten af organisationen i første omgang kan være med til at sikre oprykning, og dernæst i fremtiden sørge for at nå vores overordnede målsætning om igen at blive en fast del af Superligaen.

-Indtil den rette person er fundet bliver Jesper Larsens opgaver fordelt på den nuværende organisation, slutter direktør Morten Jensen.

Jesper Larsen udtaler:

-Generelt set har min tid i Viborg FF været fantastisk. Jeg er stolt af den sportslige turnaround, vi har lavet i det seneste halvandet år, og er tilfreds med de resultater, vi har skabt sammen på førsteholdet og i ungdomsregi.

-Jeg er ikke enig i beslutningen, men efter 14 et halvt år i jobbet som sportschef, så kender jeg også gamet, og må tage direktørens og bestyrelsens valg til efterretning. Jeg ønsker alt det bedste for klubben på dens videre færd.

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...

Testkampe i februar

Testkampe i februar

I opstarten er der planlagt fire testkamp, hvor VFF blandt andet ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk