Mikkel Agger og Andreas Albers scorede begge hattrick, da Viborg FF testsejrede med hele 9-1 over Kjellerup IF.

Uden at folde sig helt ud, så vandt Steffen Højers tropper alligevel en overbevisende sejr på kunstgræsset i Kjellerup onsdag aften. Målfesten åbnede efter små fem minutters spil, da Mikkel Agger drev bolden frem i højre side, og i modsatte side af feltet endte bolden hos Oliver Thychosen, der sikkert scorede til 1-0 for de grønblusede.

Hjemmeholdet havde også optræk til et par muligheder i kampens indledning, men manglede skarphed i situationerne. Større effektivitet var der mere i den anden ende, og midt i første halvleg blev det også til 2-0. Unge Tobias Bech drev i perioder gæk med hjemmeholdets forsvar, og ved 2-0-målet var det ham, der fandt Morten Beck i feltet, som let kunne fordoble føringen.

Tobias Bech var også involveret i næste VFF-scoring, da han trak ind i banen og sparkede på kassen, men keeperen fik pareret, og på riposten var Mikkel Agger klar til at sparke sin første VFF-scoring i nettet. Agger var dog lang fra færdig endnu. Før pausen gjorde han det nemlig også til både 4- og 5-0, da han først sparkede bolden i nettet efter fint forarbejde af Mikkel Knudsen, og til allersidst i første halvleg var Agger igen over en ripost fra en Tobias Bech-afslutning, og så kunne VFF gå til pause foran med fem.

Trods de overlegne cifre på måltavlen, så havde det gulblusede hjemmehold ikke givet op endnu, og det var faktisk Kjellerup, der kom bedst ud til anden halvleg. Her fik Rasmus Lysdahl sparket KIF på tavlen efter et par minutter, og i en periode efter reduceringen havde hjemmeholdet optræk til flere gode situationer. Det lykkedes dem bare ikke for alvor at sætte Ingvar Jónsson på de store prøver.

Med et kvarter tilbage af kampen satte VFF tempo på igen, og så gik det for alvor for stærkt for det hårdt kæmpende Kjellerup-mandskab. Christian Sivebæk var for en stund rykket over i venstre side, og her løb han fra sin direkte modstander mod baglinjen, og midt i feltet fandt han Nicklas Røjkjær, der sparkede bolden i nettet med sin venstrefod.

Andreas Albers ville også være en del af målfesten, og ligesom angrebskollega Agger gjorde i første halvleg, så lukkede Albers opgøret med et hattrick til sidst. Først var han lidt heldigt over riposten på en afslutning fra Sebastian Mourier til 7-1, inden han på flotteste vis headede et Mads Frederiksen-indlæg i nettet til 8-1, og til sidst slap Albers selv fri med målmanden, som han elegant udplacerede til slutresultatet 9-1 til VFF.

Næste test for Steffen Højer og kompagni er lørdag den 16. februar, hvor tyske HSV venter.

Kjellerup IF – Viborg FF 1-9
0-1 Oliver Thychosen (5.)
0-2 Morten Beck (25.)
0-3 Mikkel Agger (33.)
0-4 Mikkel Agger (41.)
0-5 Mikkel Agger (45.)
1-5 Rasmus Lysdahl (47.)
1-6 Nicklas Røjkjær (76.)
1-7 Andreas Albers (78.)
1-8 Andreas Albers (80.)
1-9 Andreas Albers (83.)

Holdet i første halvleg:
Lucas Lund Pedersen – Mikkel Knudsen, Nikolaj Leth, Jakob Bonde, Simon Trier (Alexander Fischer, 41.) – Tobias Bech, Jeff Mensah, Frederik Brandhof, Oliver Thychosen – Mikkel Agger, Morten Beck

Holdet i anden halvleg:
Ingvar Jónsson – Mikkel Knudsen (Mads Frederiksen, 60.), Nikko Boxall, Nikolaj Leth (Simon Søndergård, 60.), Alexander Fischer – Christian Sivebæk, Sebastian Mourier, Emil Scheel, Jung Bin Park – Nicklas Røjkjær – Andreas Albers

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk