Viborg FF har indgået en aftale med midtbanespilleren Christian Sivebæk, der tiltræder i klubben efter denne sæson. Han spiller i Viborg til udgangen af 2017.

Viborg FF forstærker allerede nu truppen til næste sæson, idet midtbanespilleren Christian Sivebæk har skrevet under på en kontrakt på to et halvt år. Han tiltræder i Viborg FF, når hans kontrakt i Vejle Boldklub udløber efter indeværende sæson.

-Jeg føler mig klar til at tage det næste skridt i min karriere, og hele det sportslige setup i Viborg har tiltalt mig rigtig meget. Vi har en fælles ambition om at spille Superliga indenfor en overskuelig fremtid, og jeg ser Viborg som en meget attraktiv mulighed for at udvikle mig yderligere, udtaler Sivebæk.

Sportschef Ole Nielsen ser frem til tilgangen af den 26-årige kantspiller:

-Vi har fulgt Christian Sivebæk længe, og vi synes, han er en spændende spiller med nogle unikke spidskompetencer. Han har en utrolig speed og slår gode indlæg, som er nogle af de kvaliteter, vi kigger efter.

-Vi har samtidig bemærket, at han er blevet mere moden og stabil i sit spil, og leverer flere og flere stærke præstationer, så vi glæder os til, at han bliver en del af Viborg FF.

Sivebæk har, foruden Vejle, tidligere spillet i Seattle Sounders, Skive IK og FC Midtjylland, og har desuden spillet 19 u-landskampe for Danmark.

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...

Testkampe i februar

Testkampe i februar

I opstarten er der planlagt fire testkamp, hvor VFF blandt andet ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk