Viborg FF har ansat Johnny Mølby som ny cheftræner. Han har skrevet under på en treårig aftale med klubben.

Sportschef Ole Nielsen udtaler:

-Siden Auri Skarbalius meddelte sit stop i klubben, har Johnny Mølby været vores topprioritet som ny træner. Det har været vigtigt for os at finde en cheftræner, der profilmæssigt passer til Viborg FF og den retning, vi gerne vil gå.

-Johnny Mølby har en flot fodboldmæssig baggrund, og har tidligere i sin trænergerning vist, at han kan påvirke en proces i en positiv retning. Vi synes, han har nogle dygtige og spændende kompetencer, og vi tror på, at han kan bidrage til, at Viborg bliver en etableret klub i Superligaen.

Johnny Mølby har senest været træner for AC Horsens i perioden 2009-2014, hvor han blandt andet var med til at skabe de bedste resultater i klubbens historie. Nu ser han frem til nye udfordringer i Alka Superligaen med Viborg FF:

-Viborg er en klub og en by, der brænder for at komme tilbage til toppen af dansk fodbold. Morten Jensen og Ole Nielsen har fremlagt en god plan for fremtiden, som passer mig rigtig godt. De er bevidste om klubbens situation og hvad der skal til for at tage det næste skridt, og den udfordring tænder mig rigtig meget.

-Samtidig er det et utrolig solidt fodboldhold og en meget spændende spillertrup, som jeg ser frem til at arbejde med, lyder det fra Mølby.

Den nye cheftræner har lavet en aftale for de kommende tre år, og har første arbejdsdag i Viborg den 22. juni, hvor spillertruppen vender tilbage fra sommerferie.

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk