Dagens træningskamp mod Randers FC endte 0-0 efter et meget lige opgør, hvor VFF skabte flest chancer.

Fra kampens start satte VFF sig på spillet i relation til både boldbesiddelse og chancer. I flere omgange kom Johnny Mølbys tropper således frem til halve chancer, og kort inde i opgøret var Jung Bin Park tæt på at åbne målscoringen med et godt forsøg, men stillingen forblev 0-0.

Efterhånden som minutterne kom det lyseblå hjemmehold bedre med i kampen, men til trods for at Randers fik opbygget et lille spilovertag, sørgede en solid Viborg-defensiv for at holde randrusianerne fra åbne muligheder.

I det sidste kvarter af første halvleg fortsatte Randers-spillerne med at være mest på bolden dog uden, at de for alvor blev farlige, og få minutter før pausefløjt var det i stedet Viborgs Jonas Kamper, der var tæt på at score, da han kom alene igennem ned mod hjemmeholdets mål, men skarpheden manglede hos den rutinerede kantspiller, og spillerne kunne derfor gå til pause ved stillingen 0-0.

Begge mandskaber kom ud til anden halvleg med et ønske om at sætte sig på kampen, hvilket bevirkede, at spillet kom til at bølge meget frem og tilbage samtidig med, at både ude-og hjemmehold havde svært ved at komme til større chancer.

Det meget lige og forholdsvis chancefattige kampbillede forsatte langt ind i opgøret, men i slutminutterne lykkedes det  VFF´erne, at etablere et pres på det blåblusede hjemmehold. Presset kastede flere gode chancer af sig, og blandt andet Jung Bin Park samt Jonas Kamper kunne med en anelse mere skarphed have afgjort kampen, men målet udeblev, og slutresultatet blev således 0-0.

Randers FC-Viborg FF

0-0

Startopstilling

Walter Viitala - Kristoffer Pallesen, Søren Reese, Jonas Thorsen, Søren Frederiksen - Christian Sivebæk, Christian Keller, Jeppe Grønning, Jonas Kamper - Jung Bin Park, Jeppe Curth

Indskiftninger

Mathias Wichmann for Jeppe Curth (60.)

Andreas Bruhn for Christian Sivebæk (60.)

Kort

Gult: Christian Keller 

20 år med golf for partne...

20 år med golf for partnernetværket

Banerne stod snorlige, og der var sol på himlen, da Viborg FF for...

Læs den nye VFF-avis

Læs den nye VFF-avis

Viborg FF har udgivet en ny avis, der bliver husstandsomdelt i Vi...

Vi har brug for din mening

Vi har brug for din mening

Alka Superligaen og klubberne gennemfører igen i år en fælles til...SØN D. 28/05 KL. 18.00
Sted: Ceres Park

 
28/05: AGF (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk