Viborg FF overrakte i pausen af kampen mod Vejle loyalitetspenge på 10.000 kr. til Viborg Søndermarken, Overlund GF og Bruunshåb/Tapdrup, som har været med til at udvikle spillere til førsteholdsdebut i VFF.

I pausen af kampen mellem Viborg FF og Vejle Boldklub onsdag aften blev der overrakt loyalitetspenge i form af tre gavekort på hver 10.000 kr. til Viborg Søndermarken, Overlund GF og Bruunshåb/Tapdrup IF. De tre klubber, som er en del af FK Viborg-samarbejdet, får belønningen for at have været med til at udvikle spillere, der i denne sæson har fået debut i den grønne trøje.

De tre spillere er Oliver Haurits fra Søndermarken, Nikolaj Leth fra Overlund og Casper Gandrup fra BT.

Hos Bruunshåb/Tapdrup har Casper Gandrup en stor stjerne hos de lokale, da han også fortsat hjælper til som fodboldskoletræner i løbet af sommeren, og formand Leo Jacobsen er glad og stolt på både klubbens og Caspers vegne:

-Jeg glædede mig helt utroligt meget, da Casper løb ind på banen inde på stadion. Han har kæmpet så meget for det, og han fik jo en helt fantastisk modtagelse af publikum. Vi er meget stolte, og håber bare, at han bliver ved med at udvikle sig så flot.

-Vi har kæmpet for at bidrage til FK Viborg, og vi havde også Alexander Juel i sin tid, som vi også er stolte af. Vi håber selvfølgelig, at vi kan levere endnu flere i årenes løb, siger Leo Jacobsen og fortsætter:

-Vores klub er en breddeidrætsklub med flere forskellige sportsgrene, men det er fodbolden, der trækker flest medlemmer. Det betyder meget for os, at vi har spillere, der når så langt, så de unge mennesker herude kan se, at det godt kan lade sig gøre.

Oliver Haurits fik debut mod Esbjerg, Nikolaj Leth mod Silkeborg KFUM og Casper Gandrup spillede sin første kamp mod FC Fredericia.

22 DS26589

Bold, biksemad og fri fad...

Bold, biksemad og fri fadøl

Der er topkamp på programmet, når Viborg FF på søndag tager imod ...

Indkaldelse til generalfor...

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling i Viborg FF. Prof. Fodbold A/S....

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 21/10 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/10: Silkeborg IF (H)
25/10: FC Fredericia (U)
28/10: FC Roskilde (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk