Hverdagen på arbejdspladsen i en fodboldklub er en anderledes en af slagsen i forhold til mange andre virksomheder. Derfor havde Viborg FF og Hald Ege Efterskole i samarbejde inviteret til netværksaften for partnerne i Klub 96 for at give et indblik i dagligdagen på Kirkebækvej, fortælle om den hektiske sommer og om fremtiden for Viborg FF.

Arrangementet blev afholdt i auditoriet på Hald Ege Efterskole, og udover de mange fremmødte partnere, så var hele spillertruppen, trænerteamet, sundhedssektoren, ledelsen og administrationen hos VFF også en del af aftenen. Erik Junker fra Hald Ege Efterskole bød velkommen. Herefter fortalte direktør Morten Jensen om den aktuelle situation i klubben, de økonomiske forhold og om fremtiden i det nye klubhus. Sportschef Jesper Larsen præsenterede sig selv og truppen, ligesom han også kiggede ind i fremtiden, der forhåbentlig ser lys ud for de grønne.

Sundhedssektoren med fysioterapeut Lars Møller, fysisk træner Kasper Ulriksen og klublæge Michael Væsel i spidsen var ligeledes på scenen for at give et indblik i, hvordan der arbejdes med spillerne udenfor kridtstregerne, og hvad der egentlig foregår, når en spiller er skadet. Slutteligt var der besøg af sportsredaktør på folkebladet Danni Kristensen, som var veloplagt med en række gode og sjove emner og spørgsmål, han stillede til spillerne.

-Det var et forrygende arrangement. Jeg synes, det i særdeleshed var spændende at høre indlægget fra sundhedsstaben, da man i dagligdagen ikke tænker så meget over dette personales betydning og store engagement i klubben, siger Nikolaj W. Tromborg, advokat hos Leoni Advokaterne, som var en af de fremmødte partnere til arrangementet.

Viborg FF og Hald Ege Efterskole takker for en god aften, der blev afsluttet med en lækker menu fra de dygtige kokke på efterskolen, hvor også Peter Dahl fra Dahl’s Vinhandel præsenterede de tilhørende vine. Vi håber, at alle nød at være en del af arrangementet.

2 DS27486

2 DS27479

VFF og itpilot forlænger ...

VFF og itpilot forlænger samarbejdet

IT- og webbureauet itpilot, der holder til på Livøvej i Viborg, h...

Kom på fodboldskole

Kom på fodboldskole

Traditionen tro afholder Viborg F.F. ”DANSKE BANK Soccer School” ...

Køb sæsonkort nu!

Køb sæsonkort nu!

Vi har åbnet for salget af sæsonkort til den kommende sæson 18/19...SØN D. 29/07 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
29/07: Nykøbing FC (H)
05/08: HB Køge (U)
08/08: Vildbjerg (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk