Kenneth Løwe er direktør hos IT- og webbureauet itpilot, som er toppartner i VFF, og udover at være en del af sponsornetværket, så er han også fan af klubben og tilhænger af det fællesskab, som er omkring.

-Udgangspunktet i sin tid var jo det forretningsmæssige, og der har vi fået skabt os et stort netværk og mange gode relationer gennem årene. Når vi skal bruge andre virksomheder til noget i vores forretning, så tjekker jeg altid partnerlisten hos VFF igennem først.

-Det er forretning gennem fællesskab, og fællesskabet i VFF er noget, der betyder meget for mig, og som vi gerne vil bakke op om. Jeg er på stadion hver gang med min familie, og uanset hvor meget eller hvor lidt man interesserer sig for fodbold, så er man afsted sammen og får nogle rigtig gode oplevelser. Der er nærvær, og man føler, at man er en del af noget vigtigt i byen, siger direktør Kenneth Løwe.

Itpilot har netop forlænget sin aftale som toppartner i VFF-netværket, og vil blandt andet været eksponeret på spillernes shorts på både hjemme- og udebanedragten i den kommende sæson.

VFF julesweater

VFF julesweater

Så er den her endelig – trøjen, du har ventet på, og som du bare ...

Stor julefest for de minds...

Stor julefest for de mindste

Igen i år inviterer Viborg FF til stor julefest for alle de minds...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 18/11 KL. 16.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
18/11: Thisted FC (H)
25/11: Nykøbing FC (U)
03/03: Næstved (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk