Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej - tilmeld dig inden 1. marts, så modtager du et signeret holdfoto fra førsteholdet hos VFF.

HALD EGE EFTERSKOLE Elite Camp: Tilmeld dig her 

Afholdes i uge 27 for piger og drenge fra årgang 2005 (kommende U15) til årgang 2008 (kommende U12). Stedet er Kirkebækvej 94 i Viborg, hvor der vil være træning mandag-torsdag mellem kl. 9:00 og 15:00.
 
HALD EGE EFTERSKOLE Elite Camp er et tilbud til de unge spillere, som ønsker at opleve et elitemiljø, hvor deres træning varetages af uddannede trænere fra VFF Talent. Træningen opbygges efter VFF Talents udviklingsprincipper og udviklingen af den enkelte spillere vil gennem hele ugen være i centrum.
 
På HALD EGE EFTERSKOLE Elite Camp vil der blive serveret sund frokost, som lever op til kravene for en eliteudøver samt frugt i løbet af dagen. Derudover får alle deltagere en spilletrøje med eget navn og nummer, samt shorts, strømper, drikkedunk og en fodbold.

DANSKE BANK Soccer School: Tilmeld dig her

Afholdes i uge 32 for piger og drenge fra årgang 2007 til og med 2012. Stedet er Kirkebækvej 94 i Viborg – hvor der vil være træning fra mandag – torsdag mellem kl. 8:45-15:00.

Viborg F.F. sørger for frokost hver dag samt frugt i løbet af dagen. Derudover får du en t-shirt med valgfrit navn og nummer, samt shorts, strømper, drikkedunk og fodbold. Som afslutningsgave får du et stort foto af dit hold med hjem som minde.

Du kan glæde dig til en uge med masser af fodbold, hygge og venskab. Du vil blive trænet af dygtige trænere, hvor der vil være mulighed for specialtræning for målmænd (husk at vælge hvis du ønsker dette).

 

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk