Da Kristian Fusager blev medejer af MJ Malerfirma for snart 20 år siden, havde virksomheden allerede et lille sponsorat i Viborg FF. Siden er både virksomhed, sponsorat og Kristians passion for Viborg FF vokset betydeligt.

I dag er Kristian Fusager ene om at eje MJ Malerfirma, der udfører maleropgaver i hele Jylland med særligt fokus på Viborg- og Aarhus-området. Virksomheden beskæftiger cirka 25 medarbejdere.

Som en stærk Viborg-virksomhed har det været helt naturligt for MJ Malerfirma at bakke op om byens bedste fodboldhold.

- Ja, det vil jeg godt nok ikke undvære. Derfor har vi også opgraderet til platinpartner, hvilket jeg er meget tilfreds med. Først og fremmest sætter jeg pris på at komme til kampene, hvor jeg altid har min kone Britt og vores børn, Frederik og Mille, med. Vi nyder både hyggen og stemningen i loungen før kampene samt selvfølgelig at se kampene på lægterne.

- Jeg tager også til nogle af udekampene, ofte i selskab med børnene, så Viborg FF er virkelig blevet en interesse og et samlingspunkt i vores familie, fortæller Kristian.

Stærke personlige og erhvervsmæssige relationer

Det er dog ikke kun fodboldoplevelserne, som Kristian og MJ Malerfirma nyder godt af.

- Der er efterhånden rigtig mange gode arrangementer og oplevelser ved at være partner i Viborg FF, og blandt andet derigennem får man opbygget nogle stærke personlige og erhvervsmæssige relationer, som helt sikkert er til stor gavn for min virksomhed.

- Her har man kunnet mærke en kæmpe forskel de seneste år, hvor der er blevet tilføjet en væsentlig merværdi ved at være partner i klubben, lyder det fra Kristian, der er født, opvokset og bor i Nordbyen i Viborg, og som også støtter op om andre stærke brands, der er med til at sætte Viborg på landkortet. MJ Malerfirma er således også sponsor i blandt andet Viborg HK og for Tinghallen. Derudover støttes også foreninger som VGF, NUGF og VBK med mindre sponsorater.

- Jeg synes, det er vigtigt, at erhvervslivet bakker op om de steder og klubber, der er med til at styrke vores by og område. Det er med til at udvikle byen. Derfor er sponsorater meget naturlige for os hos MJ Malerfirma.

- Vores største aftale, og den vi har mest glæde af, er dog helt klart i Viborg FF, slutter Kristian, der er fuldt overbevist om, at der om et lille halvt år igen er superligafodbold i byen.

Han glæder sig – og det gør vi andre i øvrigt også...

Tekst af Jesper Bøss - www.kommariet.dk

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk