UJS Biler har snart været med ombord hos Viborg FF i 25 år. Det fejres med opgradering til platinpartner.

- Selvom vi indimellem må acceptere en sæson eller to i den næstbedste række, synes jeg, at Viborg by fortjener et Superligahold, og det er det, vi gerne vil bakke op om med vores forhøjede sponsorat i Viborg FF. Og så føler jeg måske også, at det er lidt nemmere at komme med input og synspunkter, hvis man har spyttet lidt i kassen, lyder det med et smil fra Sander Steffensen, der sammen med hustruen Ulla og sønnen Jonas står i spidsen for UJS Biler på Gl. Skivevej, der forhandler og servicerer de tre stærke mærker KIA, Fiat og Mitsubishi.

Siden UJS Biler blev stiftet i 1995 har de været sponsor i Viborg FF. Dermed kan virksomheden til næste år fejre 25-års jubilæum som grøn og loyal samarbejdspartner.

- Både Ulla, Jonas, Jakob og jeg selv har spillet i klubben i mange år og er vilde med fodbold. VFF er vores klub, og man kan vel godt sige, at vi elsker klubben.

- Derfor var det også helt naturligt at bakke op om byens fodboldhold, da vi startede UJS Biler. Det sponsorat har løbende udviklet sig, og nu er vi platinpartner, hvilket er vores hidtil største sponsorat, fortæller Sander.

- Vi er altid på lægterne til hjemmekampene, og vi sætter også pris på det fællesskab og den stemning, der er i loungen og til de forskellige netværksarrangementer. Her kan man virkelig føle, at man er fælles om noget, slutter Sander, der også lige tilføjer:

- Og det, vi er fælles om lige nu, er at sikre, at vi vender tilbage til Superligaen, hvilket jeg er overbevist om nok skal lykkes...

Tekst: Jesper Bøss - www.kommariet.dk

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk