U13 henter sølv i stor tysk cupViborg F.F.’s talenter i U13-rækken satte et dansk præg på den tyske ”LMV New Generation Cup SuS Waldenau,” hvor de unge stjernefrø hentede en andenplads efter en nervepirrende finale mod Hamburger Sports Verein (HSV.)
 
Talenthold U13 var faktisk så tæt på at vinde den tyske turnering, som det overhovedet var muligt. Holdet førte med 1-0 indtil tre minutter før slutfløjtet. Desværre fik de tyske modstander her udlignet på deres eneste chance i kampen.
 
Efter 1-1 i ordinær spilletid gik kampen direkte til straffesparkskonkurrence, hvor heldet faldt ud til tyskernes fordel. HSV tog guldet efter en samlet sejr på 7-6.
 
Nederlaget i finalen var malurt i bægeret hos fungerende cheftræner, Keld Bay, der normalt er assistenttræner til Jan Vestergaard. Alligevel var han stolt af sit hold, der blandt andet slog FC St. Pauli ud undervejs i turneringen.
 
”Vores pasningsspil fungerer i hele turneringen, og vi spiller en rigtig god gang fodbold. Vi kan kun være tilfredse med holdets indsats. Der er bestemt ikke noget at pege fingre af,” lyder meldingen fra Keld Bay.
 
”Vi sidder faktisk på dem fra kampens start. Vi kommer foran 1-0 efter ca. 10 minutters i første halvleg og spiller os igennem til flere chancer. Det lå i luften, at vi skulle vinde,” siger han.
 
Gennem hele turneringen havde Viborg-talenter spillet god fodbold. I det indledende gruppespil fik Viborg-talenterne en sejr allerede i den første kamp mod Pinneberg. Slutresultatet blev 1-0 efter en solid indsats, hvor især Andreas Husum skilte sig positivt ud.
 
Efter et målløst opgør mod Holstein-Kiel og endnu et uafgjort resultat (1-1 mod FC St. Pauli) var vejen banet til turneringens kvartfinaler. Her gik det første ud over Osnabrug, der blev sendt ud i mørket efter en Viborg-sejr på 1-0.
 
Dermed var spillerne klar til semifinalen til endnu et opgør mod FC St. Pauli. På dette tidspunkt var Keld Bay ikke i tvivl om, at U13-holdet vil kvalificere sig til finalen. Det gik i opfyldelse med endnu en 1-0-sejr, der sendte holdet i finalen mod HSV.
 
”Vi mente fra start, at vi havde det mentale overskud, der skulle til for at slå FC St. Pauli. Også spillemæssigt var vi bedre end dem, og jeg hørte flere sige efter kampen, at vi var de rigtige vindere,” siger Keld Bay, der var fint tilfreds med de lokale forhold i turneringen.
 
”Vi spiller i sol og 25 grader i supergode omgivelser. Ved kampene har der været 200-300 tilskuere hele dagen, og der var flere ved finalen. En stor kompliment til arrangørerne herfra,” siger den fungerende cheftræner, der var assisteret af Kenneth Sloth under turneringen.
 
Tolv hold deltog i turneringen, hvor eneste ikke-tyske hold - ud over Viborg F.F. - var SUB Sønderborg, der sluttede på femtepladsen.
 
Sidste år sluttede Viborg F.F. på 9. pladsen i samme turnering, så det var en tilfreds trup, der vendte næsen hjemad mod Viborg med sølvmedaljerne om halsen. 
 

Finn Døssing mindes og hy...

Finn Døssing mindes og hyldes med legendetrøje

Finn Døssing er et ikon, en legende og en de allerstørste spiller...

Ny kontaktløs scanning af...

Ny kontaktløs scanning af billetter og kort

Energi Viborg Arena bliver det første fodboldstadion i Danmark, h...

Kvalifikationsspillet åbn...

Kvalifikationsspillet åbnes hjemme mod Hvidovre

Programmet for resten af forårssæsonen er klar, og Viborg FF kan ...

Efter en lang skadespause var Jamie Jacobs endelig tilbage i kampuniformen i onsdagens testkamp mod HSV.

Jacobs på vej tilbage: Dejligt at være på banen igen


Jacobs på vej tilbage: Dejligt at være på banen igen
Jacobs på vej tilbage: Dejligt at være på banen igen
Lyngby BK - Viborg FF 2-0
Lyngby BK - Viborg FF 2-0
Søndergaard vil fortsætte udviklingen: Glad for mine præstationer
Søndergaard vil fortsætte udviklingen: Glad for mine præstationer
Viborg FF - Brøndby IF 1-2 (10.03.24)
Viborg FF - Brøndby IF 1-2 (10.03.24)

SØN D. 31/03 KL. 16.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
31/03: Hvidovre (H)
07/04: Viborg FF (H)
12/04: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk