Thorsen – Fokus på udvikling af mine defensive kvaliteter

Unge alsidige Jonas Thorsen er klar til en ny spændende sæson. En sæson hvor han primært forventer, at han vil blive brugt på backpladsen, hvorfor hans fokus også ligger på at forbedre det defensive spil.

Fredag aften spiller Viborg F.F. holdets sidste træningskamp inden den nye sæson, når man gæster Skive på Egeris klokken 18.00. Jonas Thorsen glæder sig til kampen og håber VFF kan tage fra Skive med en sejr og noget selvtillid i bagagen.
- Jeg har stor respekt for Skive, de er svære at spille mod. Det viser deres resultater også , hvor de sluttede meget stærkt i foråret. Men ser man på hvor langt vi er kommet fra vores første træningskamp til den anden, så synes jeg det ser spændende ud og jeg forventer man vil kunne se endnu flere forbedringer i kampen mod Skive og også fremover, fortæller Jonas Thorsen.
I sidste sæson spillede Jonas Thorsen flere forskellige pladser for Viborg F.F.. Dette forventer han også bliver tilfældet i den nye sæson, om end han nok forventer flest kampe på backpositionen.
- Som det ser ud nu, så vil jeg nok primært fungere som back for Viborg F.F. i denne sæson. I det mindste har jeg talt med Lars, der har fortalt mig, at han primært ser mig i den rolle lige p.t. på Viborg-holdet. Så det glæder jeg mig til og så vil jeg fokusere på det defensive spil og at forbedre mine defensive kvaliteter mest muligt i løbet af sæsonen.
Jonas Thorsen og resten af Viborg truppen er nu stort set igennem opstartstræningen. En opstartstræning der nu også indbefatter Steffen Højer i trænerteamet. Noget som Jonas Thorsen umiddelbart er meget glad for.
- Der er blevet arbejdet meget med det offensive spil og det er virkelig fedt at have fået Steffen (Højer – red.) med i vores træning. Han kommer både med en masse viden som gammel angriber. Men også fordi vi i mange træningspas har tre trænere, så er der bedre mulighed for individuel træning både under og efter træningspassene. Det fungerer virkelig godt, udtaler Jonas Thorsen afslutningsvis.

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog søndag eftermiddag imod Lyngby BK hjemme i domkirkebyen. ...

Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)


Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation

SØN D. 28/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
12/05: Vejle (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk