VFF og Kasper Østervemb stopper samarbejdet

Viborg F.F. og det unge talent Kasper Østervemb er blevet enige om, at man stopper samarbejdet. Dermed nåede det, i denne omgang, kun at blive til syv kampe i klubben for den unge offensivspiller.

Kasper Østervemb havde et halvt år tilbage af sin kontrakt, der løb forårssæsonen ud. Men da der ikke var udsigt til mere spilletid for Kasper Østervemb i løbet af foråret, end han havde fået i efteråret, så er de to parter blevet enige om at gå hver til sit.
- Kasper Østervemb vægter spilletid meget højt i denne fase af sin fodboldkarriere. Da vi ikke kan love ham mere spilletid end han har fået i efteråret og da han kun har et halvt år tilbage af sin kontrakt, så har vi som klub valgt at imødekomme Kaspers ønske om at ophæve samarbejdet, så han kan finde en ny klub, hvor han har udsigt til mere spilletid for klubbens førstehold, fortæller Steffen Højer.
Kasper Østervemb har været meget glad for sin tid i klubben og for, at han fik chancen for klubbens førstehold, så det er udelukkende ønsket om fast spilletid på højest mulige niveau, der har gjort, at han har ønsket at komme videre.
- Lige nu er det vigtigt med meget spilletid for at sikre sig den bedste udvikling som fodboldspiller. Da der ikke var udsigt til at få denne i Viborg F.F., er jeg meget glad for, at klubben har forstået min situation og ladet mig gå et halvt år før kontraktudløb, fortæller Kasper Østervemb, der fortsætter.
- Jeg har været meget glad for min tid i klubben, både da jeg spillede i FK Viborg og på førsteholdet. Jeg har nydt at møde op til træning og er taknemlig for, at klubben gav mig chancen.
Det er endnu uvist hvor Kasper Østervemb vil fortsætte sin karriere, men klubben ønsker ham al mulig held og lykke fremadrettet.

VFF tog sejren på Fyn

VFF tog sejren på Fyn

Fredag aften havde VFF taget turen over Lillebælt, hvor OB vented...

Mads Søndergaard forlæng...

Mads Søndergaard forlænger med VFF

Mads Søndergaard og Viborg FF er blevet enige om at forlænge sama...

Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation


Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
OB - Viborg FF 1-3 (12.04.24)
OB - Viborg FF 1-3 (12.04.24)
Spillertrup og stab på besøg hos Peter Larsen Kaffe
Spillertrup og stab på besøg hos Peter Larsen Kaffe
Vejle Boldklub - Viborg FF 1-1 (07.04.24)
Vejle Boldklub - Viborg FF 1-1 (07.04.24)

SØN D. 21/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/04: Lyngby BK (H)
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk