Uafgjort i generalprøve

Viborg F.F. og Blokhus spillede lørdag middag uafgjort, når Viborg F.F. spillede holdets sidste træningskamp, inden det om en uge går løs med sæsonpremieren på Viborg Stadion mod Roskilde.

Dennis Høegh – Lasse Ankjær
Viborg fik en rigtig god start, for allerede efter tre minutter kom holdet foran. Et frispark blev slået ind i feltet og på returbolden var Babajide Ogunbiyi stærkest og fik tæmmet og sparket bolden i mål.
Det første kvarter var Viborg klart bedst. Man spillede bolden godt rundt på Blokhus banehalvdel og fik Blokhus spillere til at løbe meget rundt uden bold. Men herefter faldt VFF-holdet lidt i kadence og Blokhus fik derfor kæmpet sig ind i kampen igen.
Efter 20 minutter blev det så 1-1. Et indlæg fra venstre side fandt en fri Blokhus spiller i feltet, der tæmmede bolden og køligt afsluttede ved den fjerne stolpe uden chance for Kirk i Viborg-målet.
Herefter var det meget lige og de to hold kæmpede om overtaget resten af halvlegen, uden et af holdene magtede at tilkæmpe sig det.
Derfor var der ikke rigtig flere chancer i første halvleg og de to hold gik til pausen med stillignen 1-1 i bagagen.
Også anden halvleg blev en chancefattig affære. Men i det 56’ende minut kom Blokhus foran. En bold ind i feltet blev forlænget til bagerste stolpe, hvor en udækket Blokhus spiller let sparkede bolden i mål.
Herefter blev det mere og mere Viborg, der fik fat i spillet. Man havde bolden mere, men Blokhus stod godt defensivt og det var svært for Viborgs spillere at komme frem til de store chancer.
Men i det 68’ende minut tog Nicolai Melchiorsen et godt løb ind i feltet med bolden og blev nedlagt. Dommeren pegede med det samme på pletten og Jesper Kjærulff gjorde klar til at sparke straffesparket. Et sikkert straffespark af Jesper betød, at Viborg fik udlignet til 2-2.
Efter udligningen fortsatte Viborgs spilelre med at have bolden mest, men når spillerne kom ind på den sidste tredjedel af banen, kneb det med at finde rummene i Blokhus forsvar, så man kom ikke frem til de åbne målchancer.
Men med fem minutter tilbage af kampen fandt Viborgs spillere for alvor hullerne i Blokhus defensiv. Først spillede Christian Olsen en god bold i dybden til Kevin Mensah, der fik rundet målmanden, men fra en spids vinkel måtte Kevin Mensah se bolden reddet på stregen af en Blokhus forsvarsspiller.
To minutter senere fik Jesper Kjærulff så chancen for at afgøre kampen.
Viborg fastholdt godt spillet omkring Blokhus felt og til sidst spillede Babajide Ogunbiyi en god flad bold til Jesper Kjærulff inde i feltet. Jesper tæmmede og afsluttede første gang, men desværre gik hans afslutning snert forbi den fjerne stolpe til målspark.
Det blev den sidste rigtige chance i kampen, der dermed sluttede uafgjort 2-2.
Nøgletal
Viborg F.F. – Blokhus 2-2 (1-1)
3. min. – Babajide Ogunbiyi scoring (VFF)
20. min. – Christian Overby scoring (BFC)
56. min. – Blokhus scoring (BFC)
58. min. – Marc Dal Hende ud, Jesper Kjærulff ind (VFF)
68. min. – Jesper Kjærulff scoring (VFF)
68. min. – Ricki Olsen ud, Eldin Karisik ind (VFF)
75. min. – Dennis Høegh ud, Christian Olsen ind (VFF)