VFFTræner Steffen Højer var efter sejren mod AB en glad mand og en stolt mand i forhold til spillerne, der igen havde leveret en flot præstation på Viborg Stadion, selvom der hvilede et stort pres på deres skuldre.

En meget lige første halvleg der bød på mere intensitet og fight end egentligt flot spil, blev afløst af en rigtig god anden halvleg, hvor VFF’s spillere til sidst nærmest vadede i chancer.

- Vores første halvleg var ikke verdens bedste. Men nogle kampe tager lidt tid at få åbnet op og få gang i spillet og aftalerne i forhold til modstanderne. Så i pausen var vores fokus egentlig på, at vi bare skulle køre endnu mere på og sætte endnu mere tempo i kampen. Nu er det vigtigt, at vi følger op på denne kamp, når vi på onsdag drager til Skive for at spille lokalderby, sagde Steffen Højer efterfølgende.

Det var specielt i anden halvleg, at det hele formede sig som VFF’s trænerne ønskede sig. Der fik hjemmeholdet sat sig solidt på kampen og skabt rigtig mange store chancer.

- Det her var en meget vanskelig kamp for os. For det var igen en kamp, som vi skulle vinde. Det betyder der kommer et rigtig stort pres på spillerne. Men præcis som mod Hjørring, så magtede spillerne at skabe resultatet, selvom det pres lå på deres skuldre og det er flot af dem.

Der har tidligere været talt om, at det var vigtigt, at de offensive spillere fandt vej til netmaskerne. Der skulle skabes flere chancer og chancerne skulle udnyttes bedre. Med en sikker 3-0 sejr og tre mål fra tre forskellige offensive spillere lykkedes begge dele.

- Det så fint ud offensivt. De to Mensah-brødre kom godt i gang. AB havde store problemer med at styre Kevin og Jeff spillede sig markant op. Dennis Høegh gav alt han havde i sig i de første 45 minutter. Razak Pimpong var stærkt spillende hele kampen og Jesper Kjærulff leverede en stor indsats, efter han blev skiftet ind. Samtidig bevarede holdet troen og var tålmodige og fortsatte bare med at knokle for hinanden og for klubben og det gav pote og vi styrede anden halvleg, sagde Steffen Højer afslutningsvis, inden han drejede fokus over mod onsdagens kamp mod Skive.

- Der venter en ny svær kamp for os allerede på onsdag, når vi spiller mod Skive på udebane. Det er et traditionsrigt lokalderby, hvor vi skal gå ud og følge op på denne kamp. Jeg håber, at rigtig mange Viborgensiske fodboldfans tager turen sammen med os og møder op i Skive og støtter holdet.

Kampen mod Skive spilles onsdag aften klokken 19.00.

VFF tog sejren på Fyn

VFF tog sejren på Fyn

Fredag aften havde VFF taget turen over Lillebælt, hvor OB vented...

Mads Søndergaard forlæng...

Mads Søndergaard forlænger med VFF

Mads Søndergaard og Viborg FF er blevet enige om at forlænge sama...

Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation


Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
OB - Viborg FF 1-3 (12.04.24)
OB - Viborg FF 1-3 (12.04.24)
Spillertrup og stab på besøg hos Peter Larsen Kaffe
Spillertrup og stab på besøg hos Peter Larsen Kaffe
Vejle Boldklub - Viborg FF 1-1 (07.04.24)
Vejle Boldklub - Viborg FF 1-1 (07.04.24)

SØN D. 21/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/04: Lyngby BK (H)
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk