VFFDet summer atter af fodbold på Kirkebækvej. Viborg FF's trænerstab og spillertrup er i fuld gang med forberedelserne til den nye sæson, og allerede i morgen står der træningskamp på menuen for de sultne VFF'ere. Indtil videre er cheftræner Ove Christensen tilfreds med, hvad han har set.

"Vi træner igen klokken 14, og I behøver ikke tage fodboldstøvler på".
Ove Christensen er tilbage på træningsanlægget Kirkebækvej, og det samme er spillerne. Truppen består i øjeblikket af kontraktspillere, en håndfuld FK Viborg-talenter samt syv prøvespillere, og de første tre træningspas er nu overståede - og det har været en opløftende oplevelse for klubbens nye cheftræner, Ove Christensen:

"Det er positivt at se niveauet, intensiteten og indstillingen til træningen. Den har været rigtigt fin", siger den rutinerede træner, som ikke er i tvivl om, at spillerne nok skal blive helt klar til sæsonens første vigtige kamp, der venter de grønblusede allerede om små tre uger:

"Man skal også anerkende, at hvis ikke man giver spillerne ferie, så opstår der skader, belastninger og frustrationer længere henne. Fire uger til en opstart, det er jo mere end de fleste Superligahold har, så det er absolut rigeligt", lyder det fra Ove Christensen, der ikke mener, den sene opstart er en ulempe. Det gælder om at toppe, når sæsonen starter og ikke før. 

I morgen, onsdag, spilles sæsonens første træningskamp, når Viborg FF og Kjellerup tørner sammen. En kamp, der primært skal give den sportslige sektor en ordentligt mulighed for at vurdere de mange nye ansigter i kampsituation:

"Det, vi forventer, er en god træningskamp. Selvom vi både har trænet tirsdag eftermiddag og træner igen onsdag eftermiddag, og derfor nok kan være lidt tunge i det, så er det først og fremmest en kamp, hvor vi kan få et billede af, hvor vi står, og samtidigt giver vi muligheden til vores gæstespillere for at vise sig frem. Der er flere mål med kampen, men det er i hvert fald de væsentligste", afslutter Ove Christensen, inden han igen mødes med spillertruppen på træningsbanen, hvor der venter en solid løbetur til spillerne.

Kapen mod Kjellerup spilles klokken 18.30 på Bjerget i Kjellerup, og den kan følges live på Viborg Stifts Folkeblads hjemmeside på dette link:

http://viborg-folkeblad.dk/sport/live-foelg-kjellerup-viborg-ff-her

VFF tog sejren på Fyn

VFF tog sejren på Fyn

Fredag aften havde VFF taget turen over Lillebælt, hvor OB vented...

Mads Søndergaard forlæng...

Mads Søndergaard forlænger med VFF

Mads Søndergaard og Viborg FF er blevet enige om at forlænge sama...

Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation


Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
OB - Viborg FF 1-3 (12.04.24)
OB - Viborg FF 1-3 (12.04.24)
Spillertrup og stab på besøg hos Peter Larsen Kaffe
Spillertrup og stab på besøg hos Peter Larsen Kaffe
Vejle Boldklub - Viborg FF 1-1 (07.04.24)
Vejle Boldklub - Viborg FF 1-1 (07.04.24)

SØN D. 21/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/04: Lyngby BK (H)
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk