Dan Anton: Truppen er stærkere nuPublikum på Viborg Stadion kan se frem til at følge et stærkere mandskab i efteråret end det hold, der rykkede ned sidste sæson. Sådan lyder meldingen fra en af klubbens mest rutinerede forsvarsspillere.
 
Det er Dan Anton Johansen, der tager bladet fra munden og roser kvaliteten af den nuværende trup. Han mener, at førsteholdstruppen er blevet stærkere over det seneste halve år.
 
”Jeg vil sige, at truppen er bedre nu, end den var i slutningen af sidste sæson. Det er min klare opfattelse,” siger han.
 
”Oven i købet er der en bedre kemi i truppen, og en mere målrettet indstilling til tingene, herunder indsatsen til træning. Det gælder både fra klubbens side og spillerne imellem,” lyder komplimenten fra Dan Anton Johansen til både kolleger og arbejdsgiver.
 
En af de spillere, der er kommet til siden sidste sæson, er den unge kantspiller Nick Ragus. Han er lige så hurtig i replikken, som han er på fødderne, når der spørges ind til hverdagen på træningsbanerne på Kirkebækvej.
 
”Det bliver gået til den. Det er der ingen tvivl om. Vi vil jo alle sammen gerne spille i den bedste række,” siger han og fortsætter:
 
”I mine øjne er VFF stadig en SAS Liga-klub. Med hensyn til organisationen bag klubben er det meget professionelt. Spillerne kæmper hårdt for at komme i betragtning til en fast plads, det er motiverende,” siger Nick Ragus.
 
Den hårde indsats til træning kan være en af forklaringerne på, at spillerne i træningskampene har set trætte ud i den sidste halvleg. Men det er ikke nogen problem på dette tidspunkt i sæsonen, mener Dan Anton Johansen. Tværtimod, faktisk.
 
”Jeg vil håbe, at spillerne er trætte. Ellers har de ikke gjort det godt nok til træning,” påpeger den hårdtarbejdende og kontante forsvarsspiller. Samtidig er han dog positiv omkring starten på træningen.
 
”Jeg synes, vi har fået en god start på opstarten efter sommerferien. Nu arbejder vi på at komme i topform,” slutter han.
 

Chancerig pointdeling mod ...

Chancerig pointdeling mod Randers FC

Der var kronjyske gæster på Energi Viborg Arena søndag eftermidda...

Se højdepunkterne fra kampen

Viborg FF - Randers FC 0-0 (28.04.24)


Viborg FF - Randers FC 0-0 (28.04.24)
Viborg FF - Randers FC 0-0 (28.04.24)
Poulsen efter 0-0: Tilfreds med vores defensive præstation
Poulsen efter 0-0: Tilfreds med vores defensive præstation
Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt

SØN D. 12/05 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
05/05: Viborg FF (H)
12/05: Vejle (H)
15/05: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk