Vi lader dem score to nemme mål

Kampen søndag eftermiddag på udebane mod Kolding sluttede med en 2-0 sejr til Kolding. Efter kampen var det en lettere irriteret og frustreret Eldin Karisik, der kiggede tilbage på kampen på Kolding Stadion.

Inden kampen havde cheftræner Lars Søndergaard udtalt, at Kolding på udebane var en svær kamp og holdet p.t. spillede bedre end deres placering i tabellen viste.
Det fik Kolding bevist ved at vinde kampen med 2-0 på hjemmebane, og måden de to Kolding mål faldt på, var ikke noget der glædede Viborgs svenske midtbaneprofil Eldin Karisik.
- Det var to nemme mål Kolding scorede mod os. Det gør det ekstra irriterende. For det var ikke fordi de gjorde noget flot eller uventet i spillet op til de to mål. Det første af dem var oven i købet igen en dødboldsituation, hvor vi ikke fik afvist, fortalte Eldin Karisik, der fortsatte.
- Vi kan ikke lukke to så enkelte mål ind og forvente tre point i kampen. Vi skal blive bedre til at holde holdene fra den tunge ende af tabellen fra simple scoringer mod os.
Eldin Karisik og resten af spillertruppen var klar over, at det var en svær kamp mod et Kolding hold, der ville trække sig tilbage og leve på deres hurtige omstillingsspil. Derfor var det vigtigt, at man var effektive inde i feltet når man fik chancen. Men heller ikke dette lykkedes.
- Indtil de kom på 2-0, og ja nok egentlig også meget af tiden bagefter, så havde vi bolden meget og kom til mange indlæg. Men vi må også konstatere, at det ikke gav nogle chancer inde i feltet. Det var som om Koldings forsvar var bedre til at jagte bolden inde i feltet end vi var, og vi fik ikke udnyttet de mange indlæg og bolde ind i feltet. Derfor fik vi heller ikke skabt særlig mange store chancer i denne kamp.
Grundet landsholdsudtagelser til Alexander Juel Andersen og Simion Bulgaru, så er der nu tre uger til Viborg skal i aktion igen i første division. Nu hvor man går ind i denne pause med et nederlag i erindringen, så er det ikke helt optimalt for Eldin, der helst vil i kamp igen hurtigst muligt.
- Jeg synes det er irriterende, at vi ikke skal spille igen i weekenden. For jeg vil ud og bevise overfor vores fans, at vi er bedre end hvad denne kamp viser. Jeg har tidligere prøvet, at man går i 2 uger uden kamp, fordi en enkelt runde bliver flyttet, men to runder i træk der bliver flyttet. Det tror jeg ikke, at jeg har oplevet før i min karriere.
Men selvom Eldin helst ville i aktion hurtigst muligt, så forsøger han dog at se det positive i, at der nu er tre uger uden kamp.
- Nu skal man jo altid se muligheder i det der sker. For vores vedkommende, så betyder denne spillepause jo, at vi får en lang periode, hvor vi kan arbejde og fokusere på de ting, der ikke fungerer i øjeblikket; og det er da positivt for os. For der er nogle ting at tage hul på.

Chancerig pointdeling mod ...

Chancerig pointdeling mod Randers FC

Der var kronjyske gæster på Energi Viborg Arena søndag eftermidda...

Se højdepunkterne fra kampen

Viborg FF - Randers FC 0-0 (28.04.24)


Viborg FF - Randers FC 0-0 (28.04.24)
Viborg FF - Randers FC 0-0 (28.04.24)
Poulsen efter 0-0: Tilfreds med vores defensive præstation
Poulsen efter 0-0: Tilfreds med vores defensive præstation
Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt

SØN D. 12/05 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
05/05: Viborg FF (H)
12/05: Vejle (H)
15/05: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk