Fortjent sejr til reserveholdet

Mandag eftermiddag klokken 15.00 spillede Viborgs reservehold en kamp mod AGF’s reserver på kunstgræsbanen på Kirkebækvej. En flot præstation resulterede i en yderst fortjent sejr til Viborg F.F.

Viborgs startopstilling:
Robert Veselovsky
Niki Fuglsang – Casper Sørensen – Mads Lauritsen – Anders Vestergaard
Martin Christensen – Emil Haucke – Eldin Karisik – Jesper Henriksen
Dennis Høegh – Anders Holdvad
Viborgs spillere valgte medvinden i første halvleg og om det var den, eller bare et topmotiveret og godt kæmpende Viborg mandskab, skal være usagt. Men i det mindste blev første halvleg en affære, der blev udkæmpet udelukkende på VFF’s præmisser. For der var reelt set ikke en eneste chance for udeholdet at skrive hjem om i de 45 minutter. Til gengæld var Viborgs spillere i stand til gentagne gange at udfordre og drille AGF’s forsvar i sådan en grad, så kun manglende skarphed forhindrede en solid hjemmeholdsføring i pausen.
Men en enkelt gang måtte AGF’s målmand hente bolden ud fra netmaskerne. Det var efter ca. et kvarter, hvor en god stikning i dybden til Dennis Høegh blevet behandlet efter fortjeneste. For Dennis Høegh rundede først sin direkte modstander og dernæst målmanden, inden han sparkede bolden ind i det tomme mål.
Anden halvleg betød modvind for de grønblusede viborgensere, men alligevel magtede hjemmeholdet at være klart toneangivende og være det farligste hold på grønsværen. Det gav udbytte med cirka et kvarter igen, hvor holdet kom på 2-0.
Anders Holdvad spillede en god bold til Dennis Høegh inde i det lille felt og igen forstod Dennis Høegh at behandle et godt opspil som en angriber bør. Han hamrede resolut til bolden og fordoblede dermed både sin egen og Viborgs målhøst i kampen.
AGF fik dog reduceret i dommerens tillægstid. Men der skulle et straffespark til, for at udeholdet kunne komme på tavlen. En AGF spiller blev nedlagt i feltet og på det efterfølgende straffespark blev der sikkert scoret.
Dermed vandt Viborg F.F. med 2-1 over AGF. En yderst fortjent sejr, hvor cifrene ikke yder VFF-holdet nok kredit. For det var en kamp, hvor hjemmeholdet var i fuld kontrol hele kampen og skabte en masse gode chancer via det hurtige og korte pasningsspil langs jorden.
En flot indsats af hele holdet, der virkelig spillede og kæmpede for hinanden som et hold, selvom det var et sammenbragt hold bestående af spillere fra U17, U19, Jyllandsserien og første division.