VFFTopline og Jyske Bank blev vinderne af de to slutspil, da der blev afholdt indefodboldstævne for Klub 96.

Omkring 150 mennesker var i lørdags mødt op i Møllehøjhallen, da Viborg FF’s årlige stævne i indefodbold blev afholdt. Stævnet bød på en masse spændende kampe og højt humør hele dagen.

De ni hold var inddelt i to puljer, hvor man spillede for at kvalificere sig videre til de afgørende A- og B-slutspil. I B-slutspillet løb Jyske Bank med Jonas Thorsen på holdet med sejren foran Viborg FF Administration, Viborg Stifts Folkeblad og Inventa.

Simon Nagel og Topline kunne lade sig kåre som de helt store vindere, da de vandt A-slutspillet ganske suverænt foran Nørlem Invest, Ulriks Rengøring, Egon Hansen & Søn og Nykredit.

Der var præmier til de to bedste hold i hvert slutspil. Derudover blev der i løbet af dagen uddelt præmier for de bedste mål og flotteste detaljer.