Sportsnyheder
RSS
Del på Twitter
Del på Facebook
04|02|2012 Af: Nicolai Kristensen

Succesfuldt besøg fra Manchester United

VFFCasper Stylsvig fra Manchester United gæstede Viborg

Fredag eftermiddag bød Viborg FF omkring 90 partnere fra Klub 96 velkommen til foredrag med Global Sponsorship Director i Manchester United, danske Casper Stylsvig.

Casper Stylsvig videregav på inspirerende vis sine erfaringer og oplevelser fra sit job i verdens største fodboldklub. Blandt gæsterne var der bred enighed omkring den store oplevelse, det var at opleve Casper Stylsvig og lytte til hans oplevelser fra Manchester United.

-Rigtig godt arrangement. Det har været fint at få en indsigt i verdenen ovre i United. Det er en kæmpe oplevelse at høre om hvordan det foregår derovre i verdens største klub, lyder det fra Kristian Fusager (billedet) fra MJ Malerfirma.

De positive vendinger bakkes endvidere op af Jacob Christensen fra Jyske Bank

-Det er fedt at blive bekræftet i, at med sund fornuft, grundig planlægning og hårdt arbejde, så kommer man rigtig langt. Og så er det jo bare vildt inspirerende at høre fra der, hvor tingene virkelig sker.

Arrangementet med Casper Stylsvig blev præsenteret af Viborg FF i samarbejde med Business in Sport, Sun-Air, Skiltecentret, Viborg Lounge, MJ Malerfirma, Egon Hansen & Søn, Peter Larsens Kaffe og AON.

Hosted by www.DomainBox.dk